Decoruri pentru vitrine - Cum decorezi astfel încât să atragi clienți?
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Cele mai originale decoruri pentru vitrine

Decor vitrina din ghirlande

Fiecare business ar trebui sa aiba, pe langa specificul lui, acel quelque chose vizual care face clientul sa tresara! Cum adica?!   Astăzi o să trecem în revistă modalități de a decora vitrina mai ales la început de primăvară.Te invit pe site pentru a te inspira din colecțiile de flori uriașe din hârtie.

Hai să vedem ce decoruri am ales! 🙂

Atunci când trecem pe langa magazine, uneori ne oprim pentru un mic window-shopping; alteori sales-urile ne conving sa si intram pentru ceva achizitii; mai sunt zilele acelea in care shopping-ul e solutia. Oricare ar fi varianta, ne bucuram cand vedem decoruri spectaculoase pentru vitrine.

Din fericire, consumatorii apreciaza calitatea unui articol, cu atat mai mult cand cadrul in care acel produs este reprezentat este si el de tip “Uau!”. Asadar, haideti sa vedem care sunt cele mai noi tendinte recomandate pentru ornarea vitrinelor dumneavoastra:

Decoruri pentru vitrine din hartie
Decor de vitrine din flori din hartie
Decoruri pentru vitrine din flori de hartie

Decoruri pentru vitrine din flori mari, medii, mici  sau combinate din hartie

Ca si businessman, in mod cert calitatea produselor este o prioritate pentru dumneavoastra, intrucat ea vine la pachet cu satisfactia clientului.

Puneti-va in pielea clientului. Imaginati-va perechea perfecta de pantofi pe care o cautati de atata amar de vreme, care sa mearga cu ACEA geanta! Acum imaginati-va si un decor floral superb, din flori de la cele gigantice pana la cele mai mici, uni sau multicolore.

Puteti alege un singur tip de floare sau ca vitrina dumneavoastra sa arate ca un superb buchet de flori de primavara. In mod sigur decorul vitrinei dumneavoastra “diferit” va atrage multe priviri curioase si insetate de nou.

Decor pentru vitrine din ghirlande de hartie
Arcada vitrine din ghirlande de hartie
Decor pentru vitrine din ghirlande colorate

Decoruri pentru vitrine din ghirlande din hartie

Statisticile arata ca un succes mai mare il au vitrinele cu manechine imbracate in tinute la moda.  Astfel, clientii pot vizualiza idei de outfit-uri pe care le-ar putea adopta.

Mai mult decat atat, pentru a evita un decor rece, puteti aduce veselia si culoarea in vitrinele dumneavoastra. Alegeti sa decorati vitrinele cu ghirlande din hartie de toate formele, culorile si marimile. Un decor inedit pentru un business infloritor!

Decor pentru vitrine din ghirlande
Decor pentru vitrina de sezon
Decor de iarna pentru vitrine

Decoruri de sezon pentru vitrine

Vine iarna, reinnoim garderoba, iar Craciunul este un motiv in plus de shopping intens! Decorurile pentru vitrine in prag de sarbatoare sunt absolut spectaculoase! Fie ele din flori sau ghirlande, ornamentele vitrinelor in prag de sarbatoare ne duc cu gandul la povestile copilariei, una dintre ele avand-o ca protagonista pe Craiasa Zapezilor in palatul ei de clestar. Iata un prilej de a va pune imaginatia la joaca!

In concluzie:

Detineti un magazin de torturi sau o sala de dansuri ori poate un magazin de produse artizanale? Ornamentele din flori sau ghirlande din hartie vor oferi business-ului dumneavoastra acel quelque chose care ii va face pe clienti sa se opreasca in dreptul vitrinelor.

Sursa foto: Pinterest