Ce produse mai realizăm în atelierul Prettydeco- handmade
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Despre ce se mai întâmplă în atelierul Prettydeco

Salutare tuturor!

 

Am reorganizat munca de la Prettydeco (împart timpul cu pasiunea florilor naturale ) si simt ca ar fi bine să vă spun ce anume se mai meșterește în atelierul Prettydeco.

Ei bine, timpul nu mai îmi permite să mă ocup de toate tipurile de decorațiuni, așa cum făceam înainte.

Mă axez pe următoarele 4 mari categorii:

 

Și aici intră cu lejeritate și buchetele de cununie civilă, buchetele pentru domnișoare de onoare, etc. Toate din hârtie. Toate cu posibilitatea de a fi personalizate.

Munca mea e cumva unică, modelele au apărut în urma lucrului și pasiunii descoperite acum 7 ani. Sunt efectiv bucuroasă atunci când revăd prin calculator modele inspirate din Harry Potter, Alice în Țara Minunilor, note muzicale (Fur Elise de Beethoven) și multe alte lucruri frumoase create.

Aici aveți pe site aproximativ 40-45 modele de lumânari, s-au tot strâns în toți acești ani și mă bucur. Nu am reușit să afișez chiar tot ce am lucrat pe site, dar cred că aveți suficient pentru a vă face o idee de pornire. La fel, puteți veni cu idei de personalizare.  Încă un aspect de menționat este că noi avem în atelier de regulă lumânări tip stâlp, 35 cm, din ceară albă. Dar lucrăm și cu lumânări din ceara naturală atât model din faguri suprapuși, cât și din ceară naturală turnată. Scrieți-mi la contact@prettydeco.ro sau adaugați voi modelul de pe site din ceara naturală și îmi scrieți la mențiuni ce anume doriți diferit etc.

Aici am găsit un model de floare uriașă cu tulpină ușor de transportat și de montat și de aceea ne vom axa cu precădere pe acest tip de floare.

Mă refer la acea tulpină cu  spirală la bază ce îți permite să modelezi singură tulpina și să aibă stabilitate. Florile sunt realizate din hârtie creponată și pot fi realizate într-o mare varietate de culori.

Aici găsiți modelele pe care le-ați comandat și recomandat în toți acești ani: sticluțele cu sare de baie și lavandă, cu ceai, săculeții cu lavandă, semințe etc

Ele au incluse în preț personalizarea etichetei și fundița de prins .

 

Așadar, am renunțat la decorațiuni întrucât, așa cum ziceam, timpul nu îmi mai permite.

 

Vă aștept cu drag în atelierul meu de creație, promit că voi lucra în continuare cu multă atenție la frumos. 🙂

O zi minunată!

Georgiana