Litere decorate cu flori din hartie pentru sedinte foto si petreceri
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Despre litere decorate cu flori din hartie

Am fost cele mai incantate cand am reusit sa ne bifam acest mic si frumos obiectiv: litere decorate cu flori din hartie.

Foarte intalnite in afara, literele decorate cu flori din hartie sunt potrivite pentru sedinte foto, petreceri cu copii, petrecerea de botez. Va fi o amintire minunata si cu siguranta, pozele vor fi speciale. Partea buna e ca in loc de litera poti avea cifra. Cum ar fi unu la petrecerea de un anisor… Ar fi foarte dragut!

Ca tot suntem la partea de inspiratie, aceasta litera sau cifra decorata va fi minunata deasupra scaunului frumos decorat de ziua celui mic. Tot la un an. La fel de frumos ar arata si in coltul cu dulciuri. Spre exemplu, montata pe peretele unde va sta masa de candy bar. Va fi realizata in culorile folosite pentru intreg candy bar-ul. Astfel, toate se vor potrivi foarte frumos.

Oriunde ar fi asezata, litera decorata cu flori din hartie va fi un element central din cadrul petrecerii. Cu siguranta va atrage multe priviri.

Ce ne-a inspirat atunci cand am creat litera, vedeti mai jos.

Idei de litere decorate cu flori din hartie

litera decorata cu flori din hartie inspiratie decor sedinta foto botez petrecere copii decor camera copii

litera decorata cu flori inspiratie decor sedinta foto botez petrecere copii decor camera copii

litera decorata cu flori din hartie boboci de trandafiri sedinta foto bebe copil

litera florala litera decorata cu flori inspiratie decor bebelusi camera copii sedinta foto botez

litera decorata cu flori litere copii botez candy bar sedinta foto

Ultima litera cu flori e facuta de noi :). Proudly presented by us! Speram sa va placa si sa va inspire cele arate astazi. Cu siguranta un astfel de detaliu va face diferenta la urmatorul eveniment important din viata celui mic.

 

Sursa foto:Pinterest si Prettydeco.ro