Diy panou pentru poze la nunta
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Diy panou pentru poze la nunta

Cu totii vrem un astfel de panou pentru poze la nunta. Ne atrag o multime de modele de panouri pentru poze, mai ales ca s-au dezvoltat foarte mult si foarte frumos in ultima perioada.

Toate bune si frumoase pana cand, tu -mireasa, te gasesti in fata faptului de a trebui sa montezi un panou de una singura.Mirele , nu stim sigur daca va avea timp la momentul potrivit.

Asa ca cel mai bine ar fi ca tu sa fii independenta in toata treaba asta, mai ales ca tu esti cea care insista sa aveti un astfel de panou.

Solutia este sa simplificam cat mai mult lucrurile. Keep it simple se aplica si atunci cand vorbesti despre un panou pentru poze la nunta.

Asadar, cele mai simple variante de a avea un panou pentru poze la nunta sunt :

1. Un panou pentru poze la nunta din lemn

Trebuie sa montezi practic 3 scanduri , n-ar trebui sa fie atat de greu. Scandurile le poti acoperi cu un material, la alegere, dupa bunul plac.

Eu cred ca , odata montate aceste 3 minunate scanduri, partea cea mai grea a fost facuta si as continua. As putea acoperi cu un material mai tare acest support , eventual panza de sac, iar pe el as lipi flori din hartie in diferite nuante.

Inspiratie pentru a decora panoul pentru poze gasesti la categoria panouri decorative .Iti asteptam ideile.

panou pentru poze la nunta cadru de facut poze simplu rustic inspiratie nunta in aer liber cadru pentru poze la nunta simplu din lemn idei nunta inspiratie  cadru pentru poze la nunta photobooth rustic nunta rustica in aer liber

decor nunta in aer liber nunta rustica borcan rustic cu flori de camp decoratiuni din lemn nunta

Borcanelul de mai sus nu e tocmai un cadru de facut poze, dar se potrivea tare bine cu povestea rustica de mai sus, asa ca please accept it!

 

2. Panou pentru  poze la nunta din sarma

 

Practic aici e vorba de ingeniozitate la fata locului. Si de noroc, pentru ca trebuie sa ai noroc de doi copaci.

cum sa faci singura un cadru pentru poze la nunta diy photobooth rustic dantela panza de sac nunta in aer liber decor

Mirii din imagine par foarte relaxati, iar panoul pentru poze de la nuntacu siguranta nu a fost un factor care sa le perturbe starea de spirit.

Aici, asa cum vedem si in poza, trebuie sa ai doua puncte de sprijin pe care sa prinzi sarma. Invelesti apoi sarma cu material rustic, panza de sac, iar in margini prinzi o dantela.

Ca au decorat cu acele lampioane, e un punct in plus, se vede foarte bine.

 

Asadar, keep it simple si ganditi-va , fiecare in dreptul lui si cu ce are, cum ai putea avea un astfel de panou pentru poze la nunta. Pe langa faptul ca e deosebit, iar in poze vei vedea diferenta, exista si variante accesibile pentru acest aspect.

Pentru alte decoratiuni de petrecere, te asteptam pe site : www.prettydeco.ro

Spor la decorat!

 

Georgiana

Sursa foto:

Family-studio