idei save the date
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Idei Save The Date

Astazi vorbim despre cateva idei save the date. Ce e cu aceste save the date si de cand au aparut pe la noi ? Sunt folositore ?

A trimite un save-the-date memento invitatilor la nunta dumneavoastra este o modalitate minunata de a da notificare prealabila pentru cei care au un program foarte incarcat ori au nevoie de timp pentru a face aranjamente speciale inainte de a calatori la nunta voastra. Un anunt save-the-date poate fi un mod distractiv de a anuna oficial vestea buna si de a impartasi locatia si stilul evenimentului. Aceasta fiind prima impresie a invitatilor despre nunta voastra nu ratati sansa de a va scoate în evidenta creativitatea și personalitatea!

Am pregatit cateva idei save the date mai jos.

Carti postale imprimate cu imaginea locului unde va avea loc ceremonia, sau un loc care sa va reprezinte si va este drag, eventual cu voi doi in context. Pe spatele cartii postale specificati locatia si data ceremoniei. Este o metoda populara, dar interesanta.

save the date invitatie de nunta carte postala 6

save the date invitatie nunta carte postala 2

save the date invitatie nunta carte postala 3

save the date invitatie nunta carte postala 4

 

save the date invitatie nunta carte postala idei

Invitatii imprimabile. Sunt carduri de hartie sau carton imprimate in diverse forme si modele, in functie de personalitatea voastra. Cu putina creativitate, puteti realiza invitatii reusite. Intebati-va ce v-ar putea reprezenta cel mai frumos iubirea? Priviti mai jos un save-the-date cu amprentele partenerilor unite intr-o inima. Interesant, nu?

save-the date invitatie oficiciala imprimata pe hartie pentru nunta

invitatie save-the date mason jars nunta

invitatii oficiale  save the date idei creative pentru nunta

Daca nunta va avea loc intr-un context rustic, va recomand ca invitatiile sa fie si ele rustice. Accesorizati-le cu panza de sac, sfoara ori dantela. Ca tot suntem in sezonul de toamna, o varianta foarte creativa este de a imprima datele oficiale pe frunze ruginii, felii de copaci sau dovleci.

invitatie rustica cu panza de sac save-the date pentru nunta

invitatie save-the date invitatie rustica

invitatie save-the date invitatie -vrustica

save the date invitatie rustica de nunta inspiratie

save the date invitatie rustica de nunta

Fotografii. Sunt preferatele mele. Sunt ideale ca reminder pentru ziua cea mare, cu avantajul ca se pot trimite usor pe cale digitala. In acest caz, va puteti testa cel mai bine creativitatea si umorul. Priviti fotografiile de mai jos. Sunt minunate!

FOTO SHOOT SAVE THE DATE

fotodhoot save-the-date inspiratie  nunta

save the date pentru nunta  idei creative fotografii

save-the date reminder tip fotografie

SAVE THE DATE

Magneti. O varianta mai putin costisitoare. Magnetii imprimati cu imaginea aleasa de voi, vor sta tot timpul la vedere, astfel incat invitatii sa nu uite ca se apropie o zi speciala pentru voi.

magneti save-the -date idei pentru nunta inspiratie

magneti save-the -date idei pentru nunta

Sper ca sunteti gata sa va puneti ideile pe lista si sa aveti multe si minunate idei save the date pentru a va pune in tema invitatii!

A scris cu drag,

Georgiana S

Surse foto: Pinterest