Inspiratie pentru nunta toamna
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Inspiratie pentru nunta toamna

Toamna este un anotimp foarte romantic datorita multitudinii de nuante pe care natura le-a pus la dispozitie asa ca o nunta toamna poate fi o explozie de culori si degradeuri . Tocmai de aceea, nuntile organizate in sezonul de toamna sunt numeroase. Daca va planuiti nunta in acest anotimp, atunci aveti posibilitatea sa explorati o serie de idei minunate pentru o ocazie perfecta. Primul pas important in planificarea nuntii este alegerea schema paletei de culori : orange, maroniu, ruginiu, ivory, gri, marsala, rosu, purpuriu. Cu alte cuvinte, o nunta toamna este  bogata in culoare.

inspiratie toamna nunta decoratiuni

Buchetul miresei

Variantele sunt nenumarate, avand in vedere ca florile de toamna se gasesc in nuante de la palide la vii sau de la vesele la sobre. Un buchet realizat din flori de toamna va contrasta foarte frumos cu rochia alba de mireasa. Daliile, crizantemele, trandafirii sunt cele mai iubite decatre mirese. Pentru un aspect mai bogat al buchetului, va recomand plantele suculente, crengute cu fructe de arbusti sau conuri de brad. Desigur, culoarea predominanta va apartine.
Exista si varianta buchetelor din hartie, cu avantajul ca nu se vor ofili niciodata si pot ramane o amintire placuta pentru multi ani, cum sunt cele aici si aici.

buchet de mireasa inspiratie de toamna portocaliu

buchet de mireasa inspiratie de toamna

buchet de mireasa inspiratie de toamna-portocaliu

buchetul de mireasa decor de nunta inspiratie de toamna

inpiratie de toamna- flori de camp- buchet de mireasa

inspiratie de toamna- culori- buchet de mireasa

Rochia de mireasa

Clasica rochie alba ramane in coltul ei special, potrivita pentru orice sezon. In schimb, daca va doriti o rochie colorata, nuantele de roz pravuit si ivoire sunt ideale. Puteti opta pentru o rohie alba accsorizata cu podoabe ruginii, marsala sau purpuriu.

blush rochie de mireasa inpiratie de toamna

photo shoot inspiratie de toamna nunta

 

rochia de mireasa inspiratie de toamnarochie de mireasa alba- inspiratie de toamna

rochie de mireasa- inspiratie de toamna

inspiratie pentru nuntile de toamna

Sunt cateva simboluri specifice toamnei, care nu trebuie ratate in ceea ce priveste deorul salii de receptie. De exemplu, dovlecii. Sunt usor de remarcat prin culorea portocalie, se incadreaza perfect pentru o schema de culori portocoaliu- ruginiu. Ii puteti folosi pentru fundalul sedintei foto, sub forma de centerpiece sau drept marturii. Cu cateva podoabe si un pic de creativitate, puteti transforma un dovleac in ceva spectaculos.

Pe langa dovleac, va recomand aranjamentele din fructele de sezon, pentru aspectul bogat: strugurii, merele, perele, castanele, gutuile, nucile, macesele.

centerpiece decor cu dovleci inpiratie de toamna - idei

centerpiece decor cu dovleci inpiratie de toamna idei

centerpiece decor cu dovleci inpiratie de toamna -idei

centerpiece decor cu dovleci inpiratie de toamna

decor cu dovleci de toamna inpiratie ideidecor cu dovleci de toamna inpiratie

 

dovleci centerpiece decor nunta inspiratie de toamna

Un alt simbol ce apartine toamnei sunt, bineinteles, frunzele, in diverse forme si nuante de ruginiu. Se pot aplica la intrarea in sala de eveniment, pe mesele invitatilor, in buchetul miresei, de fapt, in orice aranjament.

decoratiuni frunze inpiratie de toamna nunta frunze decor inspiratie de toamna nunta 3 frunze decor inspiratie de toamna nunta inspiratie de toamna - frunze - marturii- nunta inspiratie de toamna - frunze - tort - nunta meniu decor inspiratie de nunta in sezonul de toamna toamna-inpiratie-decor-nunta-tort

Panza de sac

Ideala pentru pentru o nunta rustica, intr-un hambar. Sub forma de table runner, servete, cocarde sau suport pentru buchetul de mireasa, panza de sac este un trend in ceea ce priveste decoratiunile de petrecere.

burlap panza de sac- inspiratie de toamna- decor nunta

burlpa panza de sac inspiratie de toamna nunta buchet de mireasa

burlpa panza de sac inspiratie de toamna nunta decoratiuni

panza de sac - inpiratie de toamna- decor de nunta- idei- burlpa

panza de sac - inpiratie de toamna- decor de nunta- idei

panza de sac - inpiratie de toamna- decor de nunta

Sper ca ideile prezentate sa va inspire pentru o nunta toamna de vis.

Spor la decorat!

Ascris cu drag,

Georgiana S:)

Surse foto: aici, aici si aici.