Litere din flori de hartie: prea mari sa fie pandantive, perfecte ca si obiecte decorative - PrettyDeco
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Litere din flori de hartie: prea mari sa fie pandantive, perfecte ca si obiecte decorative

Mesaje cu flori din hartie

Scopul articolului este sa sublinieze mai multe intrebuintari pentru literele confectionate din flori de hartie. Culorile si modelele florilor sunt alese de tine, noi iti putem face decat recomandari.

Pentru litere din flori de hartie se pot gasi o gama variata de atributii. Nu le identifici niciun rost, numai daca nu vrei. De la atasamentul fata de numele propriu, la mesaje dragute pentru persoana iubita, cu ocazia unei nunti sau a unui botez, la aniversari, la petreceri de celebrare a finalizarii unei etape importante din viata, literele din flori de hartie se potrivesc de minune in ecuatie. Sa nu uitam de petrecerea care sarbatoreste, de pilda, 5 ani de la intrarea pe piata romaneasca a companiei “Bam”. Ar fi interesant ca in restaurantul unde se desfasoara evenimentul sa existe un spatiu destinat pozelor, care sa aiba pe fundal numele multinationalei glorioase, construit atent cu litere din flori de hartie.

Litera "A" din flori de hartie

Litera “A” din flori de hartie

Ai fost vreodata intr-unul dintre saloanele acelea de infrumusetare, unde pana si receptia arata ca si cum tocmai i-a fost aplicata o masca hidratanta cu aloe vera? Din intamplare, peretele din spatele biroului gazduieste numele afacerii scris cu litere din flori de hartie. Asa se contureaza strategia lor de marketing, promovadu-si masiv serviciile prin grija acordata brandului propriu. Vrei sa te simti si acasa ca intr-un spatiu aranjat cu mult rafinament? Sufrageria ta se poate transforma intr-un loc primitor, conceput de un designer cu experienta, daca l-ai personaliza cu un text care te inspira.

Litera "N" din flori de hartie

Litera “N” din flori de hartie

Mai mult, esti curios/curioasa cum se confectioneaza? Foarte simplu. Trebuie sa stim daca este pentru o ocazie speciala sau iti doresti un decor colorat,care sa-ti inveseleasca locuinta. Urmeaza sa stabilim dimensiunea pentru mesajul tau si cromatica. De aici lasi toata treaba pe umerii nostri. Suportul in care sunt fixate florile este din polistiren. In plus, plantele prind radacini cu ajutorul unor ace, puse si pe post de tulpina, care sustin petalele din hartie.

Litera "A" din flori de hartie

Litera “A” din flori de hartie

Totodata, se apropie sarbatorile de iarna, dar tu nu ai nicio idee despre cum sa decorezi bradul, deoarece ai epuizat toate asocierile de culori posibile?! Nu iti face griji. Despre un brad alfabet cu flori ce spui? Nu e necesar sa fii prozator sau poet contemporan sa se intample, ci sa ne dai de veste. Un super avantaj pentru literele din flori de hartie este ca rezista si se pot reutiliza in orice situatie.

Este ziua Anei? Si zici ca ii plac trandafirii, margaretele si orhideele, dar ideea de a le distruge splendoarea pentru a ii inveseli o saptamana camera o detesta? Atunci haide sa ii compunem un mesaj dragut cu litere din flori de hartie asezat pe o ghirlanda.

Asadar, indiferent daca esti sau nu alergic/a la polen poti alege ca urmatoare achizitie de obiect decorativ, fie pentru locuinta proprie sau un eveniment, litere din flori de hartie.

 

de la Daria