O lumanare de botez pentru o printesa cu mult roz si sclipici
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

O lumanare de botez pentru o printesa

Asta am simtit de multe ori ca fac si anume, o lumanare de botez pentru o printesa. Mai cu seama cand printesa vrea si roz si sclipici. Clar e printesa de-adevaratelea! Toate lumanarile de botez imi sunt dragi, imi plac una mai mult ca cealalta de fiecare si de fiecare data.

Greu mi-ar fi sa fac un top al meu personal sau sa nominalizez preferata. In schimb, lumanarilor de botez de mai jos le-am gasit puncte comune. Pe langa faptul ca sunt adresate unor printese.

Primul punct comun ar fi ca sunt lumanari cu flori din hartie. Le gasiti colorate in nuante pastelate, de roz pal si ivory, alb, crem.

Cele mai originale lumanari de botez

O alte categorie este cea in care printesele au si povesti. Asadar lumanari de botez cu flori, mai exact, trandafiri din file de povesti. Mi se pare o idee foarte potrivita pentru o zi de poveste, cum este cea a Tainei Sfantului Botez. Asa cum era de asteptat, fluturi roz si-au facut aparitia si s-au asezat pe floricelele din lumanare. Ohh, acesti fluturasi!

Mai sunt lumanarile de botez cu accente de marsala. Marsala fiind acea culoare visiniu, bordeaux.. fiecare cum o stie.

Uneori, fetitele vor mai multa culoare. Partea buna este ca la lumanarile impodobite cu flori din hartie poti opta pentru orice culoare in orice anotimp.

Daca lumanarea de botez  este gata, te poti ocupa de decorul unei petrecere potrivite unei printese! 🙂

Gasesti pe site mai multe decoratiuni care te-ar putea ajuta in acest sens.

 

 

Cu drag,

Georgiana

Sursa foto: Prettydeco.ro