Lumanari de botez cu flori de hartie: argumente pro si contra - PrettyDeco
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Lumanari de botez cu flori de hartie: argumente pro si contra

 

Lumanari de botez cu flori de hartie si fluturi

Lumanari de botez cu flori de hartie si fluturi

Prin urmatorul dialog vreau sa va prezint argumentele pro si contra alegerii unei lumanari de botez cu flori de hartie. Cel mai des, cand optam pentru o alternativa inedita in detrimentul celei traditionale, suntem priviti cu scepticism, fapt subliniat si in urmatorul text. Cele doua personaje sustin si dezaproba ideea unei lumanari de botez cu flori de hartie.

Și, te-ai gândit la lumânarea de botez a celui mic?

– Desigur. Am comandat-o deja!

– Dar mai e destul timp până la botez. Nu se vor ofili florile decorative?

– Acest scenariu nu e valabil în cazul florilor de hârtie. Aspectul lor rămâne ,,fresh” cât timp este nevoie și sunt o alternativă a florilor naturale prietenoasă cu mediul, fiind făcute din hârtie reciclabilă. Mai mult, le pot refolosi la serbarea Mariei pentru a-i decora rochia de zână.

– Uite ce idee bună! Cum de nu m-am gândit și eu la așa ceva când m-am căsătorit cu Gelu? Nu sunt totuși complicat de făcut? Dacă orhideea dorită se transformă într-o lalea bătută… de grindină?

– Măi, Mihaela, nu te mai gândi la asemenea bazaconii. Există specialiști care se ocupă de confecționarea lor. Bineînțeles, timpul de realizare și costurile cresc, dar rezultatul merită. De aceea, lumânările ornate cu flori din hârtie sunt astăzi o opțiune din ce în ce mai căutată.

– Păi și cu mirosul de iasomie cum rămâne? Cum vor mirosi florile de pe lumânarea de botez a lui Bogdănel a iasomie? Pariez că nu ți-a trecut prin minte.

– Ba din contră! Mirosul florilor poate varia de la parfumul de iasomie la aroma de scorțișoară, la fân proaspăt cosit și restul tipurilor existente de odorizante de mașină. Totul se rezolvă cu o esență aleasă. În plus, petalele florilor pot fi suportul unor mesaje hazlii sau al unor urări pentru fiul meu. Nu ai cum să combați acest aspect, nu-i așa?

Deci avantajele care fac lumanarile de botez cu flori de hartie o alegere nemaipomenita sunt: posibilitatea de a fi pastrate intacte o perioada indelungata, reutilizarea, capacitatea de a opta pentru mesaje și modele imprimate pentru petale și gama variată de parfumuri a plantelor.

de la Daria