Marturii de nunta cu bomboane
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Marturii de nunta cu bomboane

Marturii de nunta cu bomboane ?! Hmm..?!? Cum vi se par?

Nu prea eram eu cu ideea asta de comestibil, pentru ca as vrea ca omul sa aiba o amintire de durata de la nunta , dar sunt cateva modele  ” comestibile ”   , care mi-au furat inima.Sunt cateva modele de marturii care se potrivesc cu unele nunti delicate, cu tente/nuante de roz .

Se incadreaza perfect pe masa invitatilor, ba chiar fac totul sa arate mai bine. Unele marturii  sunt viu colorate , numai bune ca sa aduca veselie si culoare intregului loc.

idei marturii nunta borcanele bomboane bleu alb si negru alice in wonderland inspiratie  idei marturii nunta borcanele cu bomboane colorateidei marturii nunta cutiute cu mashmallow mint galben si roz  inspiratie nunta idei marturii botez sticle mici bomboane colorate inspiratie nunta marturii sticle mici bomboane colorate inspiratie marturie nunta sau botez  sticle mici bomboane colorate si fluture origami

idei marturii kiss si mustache roz si maro acadele pe bat

Ultima imagine nu e cu bombonele, dar e tot de dulce! 🙂

Mie imi plac mult si cele cu bonibon..:) 🙂

In plan mai am niste cutiute delicate cu mashmellow , pana atunci gasiti la noi in atelier marturii de nunta cu bomboane, acompaniate de fluturi.

Bombonelele sunt din acelea Cip, cum se gaseau cand erau parintii nostrii mici.

Asadar, modele de marturii de nunta cu bomboane si fluturi sunt disponibile pentru orice petrecere cu un moment dulce .

 

Cu drag,

Georgiana

 

sursa foto: pinterest si prettydeco.ro