Marturii nunta lavanda saculeti sticlute
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Marturii de nunta cu lavanda

Marturii de nunta sau acele mici daruri oferite invitatilor la o nunta.  Daca iubesti lanurile de lavanda,  si-ti doresti sa ai o nunta ca in Provence, iti recomandam cu caldura marturii de nunta cu lavanda.

 Sunt binevenite mai ales la nuntile organizate in aer liber, primavara sau vara, chiar si toamna. Cred ca doar pentru iarna as fi mai rezervata.

Asadar, daca vrei o nunta ca in povestile frantuzesti, iti prezentam mai multe tipuri de marturii ce contin inmiresmatele flori violet din Provence.

Am gasit sticlute, saculeti, sapunuri naturale, baghete lipicioase..etc 🙂

1. Marturii de nunta Saculeti cu levantica

Sunt amintiri parfumate cu aer rustic, alaturi de un fir de la lavanda prins la mijloc.

Vor impresiona invitatii cu siguranta prin simplitatea si parfumul lor, mai ales daca atmosfera nuntii este una relaxanta.Mi se par cele mai potrivite variante pentru o nunta rustica, in aer liber , mai ales prin materialul folosit la saculet, acea panza de sac.Ii poti accesoriza cu dantela , saten sau ii poti lasa prinsi cu sfoara. Preferatii mei sunt saculetii de lavanda cu dantela.E un contrast foarte pe gustul meu.

saculet  levantica marturii nunta

 marturii-nunta-lavanda-saculeti-dantela-si-panza-rustica-nunta-vara-levantica-510x652

 

 

2. Marturii de nunta Sticlute cu levantica

Toata mireasma unui camp de lavantica poate fi pastrata intr-o sticluta inchisa legata cu sfoara de jur imprejur. Odata ce ai deschis capacul sticlutei, te vei simti coplesit de aroma acestor flori romantice, undeva sub cerul liber, mangaiata de soarele verii.

Pentru ca sunt tare frumoase si un pic mai elegante, am pregatit si noi, bineinteles, cateva modele de marturii de nunta sticlute cu lavanda. Unele au un fir prins de fundita, altele au doar saten sau dantela.Oricum ar fi toate modelele arata minunat.

levantica lavanda sticlute marturii

sticluta-mare2-700x810 levantica nunta sticluta-mica levantica marturii nunta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

marturii-de-nunta-sticlute-cu-lavanda-parfumata-idei-de-marturii

 

 

 

 

 

 

 

3. Marturii de nunta Sapun natural cu levantica 

Este ideal cand vrei sa completezi stilul marturiilor cu lavanda, raspandind parfumul chiar si in sala de baie. Astfel nunta ta poate fi 100% autentica, oaspetii fiind cu siguranta incantati.

 

 

lavanda marturii nunta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

marturii nunta sapun cu lavanda idei marturii de nunta sapun natural cu lavanda

4. Dropsuri colorate cu aroma de levantica

 

Sunt de efect, mai ales vizual. Mai multe betisoare cu zahar cristalizat de culoarea moale si versatila a lavandei pot fi asezate intr-

un suport transparent, pe un strat de pietre mov.

levantica marturie decoratiune nunta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 5. Lumanari parfumate cu aroma de levantica

Lumanarile nu pot fi excluse de la niciun eveniment important, mai ales de la o nunta. Lumanarile cu lavanda aduc un plus de romantism petrecerii. Ca alternativa, lumanarile pot fi simple,de culoare alba, doar suportul decorat imprejur cu firicele de lavanda.

 

lumanari parfumate marturii nunta provence

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

idei marturii nunta lumanari cu lavanda

 

Asadar, alegand marturii de nunta cu levantica faci cea mai inspirata alegere pentru o nunta proaspata si curata de vara in stil frantuzesc.

 Atat culoarea, cat si mirosul lavandei sunt remarcabile. Cu siguranta, invitatii nu vor uita atmosfera deosebita a nuntii tale.

 

Cu bine,

Georgiana S 🙂

sursa foto: Pinterest