marturii traditionale romanesti pentru botez sau nunta cu tematica rustica
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Marturii de nunta sau botez traditionale

Imi amintesc perfect cum am lucrat la aceste marturii traditionale pana in ultimul moment, la propriu. Adica chiar in ultimul moment mai aveam de facut ceva la ei. Au fost si multi..au fost vreo 500 de saculeti marturii traditionale cu snur tricolor.Si culmea! nu au fost nici pentru nunta ,nici pentru botez! Asa cum se vede si din eticheta au fost pentru Dhl, mai exact pentru un concurs maraton la care acestia au participat ca si sponsor, invitandu-i asfel la o activitate de plantare din Noiembrie. O cale frumoasa de a lansa o invitatie la o activitate de plantare – un saculet cu seminte sau un saculet cu lavanda.

In felul asta mi-am dat seama  ca saculetii pot fi foarte frumos un model de cadou corporatist. Ramane sa imi pun putin mintea la contributie si sa vad cum putem dezvolta acest fir.

Iata saculetii din panza de sac cu snur tricolor! 🙂 Mandrii tare! Ii gasiti si pe site, la sectiunea de marturii de nunta, la fel de mandrii.

Am cautat si alte modele de marturii de nunta sau botez traditionale sau cu specific romanesc . Ce am gasit las mai jos:

  1. Marturii de nunta titirez cu motive traditionale

Mi se par tare dragalasi, potriviti pentru un botez in stil romanesc. Ii gasiti aici

http://myneverland.ro/lucrari/view/marturii-pahare-accesorii-nunta/titirez-motive-traditionale-black-red

 

2. Borcanele cu miere cu motive traditionale

Clasicul borcanel cu miere, dar aici parca e mai frumos , decorat asa in stil romanesc si destul de simplu si nechicios.

Le gasiti pe invitatiicreative.ro

Imagini pentru marturii traditionale

3. Marturii de botez semne de carte

Mi s-a parut interesanta ideea, nu am mai gasit-o. Un semn de carte asa de frumos va indemna poate omul sa mai faca o pauza si sa se relaxeze cu o carte buna.

Le gasiti pe crafty.ro

Imagini pentru marturii traditionale

O petrecere in stil rustic ,dar mai ales romanesc , va fi o petrecere minunata si plina de bucurii si de semnificatii.

Aveti cu ce sa decorati, aveti elemente minunate atat pentru aranjamente florale, cat si pentru lumanari, marturii, invitatii,etc.

De exemplu, poti avea o lumanare in stil rustic, din ceara naturala,decorata cu spice de grau si floricele pastelate, de camp. Sau doar cu maci si cateva spice si legata cu snur tricolor.

Gasesti inspiratie si aici pentru lumanarea de botez.