Petrecere Cu Tematica Mickey si Minnie Mouse - PrettyDeco
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Petrecere Cu Tematica Mickey si Minnie Mouse

Dragi parinti, daca se apropie aniversarea micutului sau micutei dumneavoastra si nu aveti idei despre cum ati putea sa sarbatoriti, nu va ingrijorati. Va sarim noi in ajutor! De aceasta data, va recomandam sa incercati petrecerea cu tematica Mickey si Minnie Mouse. De ceva timp, se poarta petrecerile tematice. Asadar, va invitam sa va conformati.

Toti copiii adora cuplul format din cele doua staruri de desene animate, marca Walt Disney. Eroii bucura deja copilarii de 89 de ani. Nu e de mirare, deci, ca personajul Mickey are steluta lui pe binecunoscuta Walk of Fame a Hollywood-ului.

Bun, deci, ati ales tematica petrecerii. Primul pas si poate cel mai dificil a fost facut. Acum, ramane sa va decideti asupra unor elemente specifice multiubitelor personaje ce inca fac furori pe Cartoon Networks. Am strans cateva ponturi, care, speram noi, va vor inspira.

Partea cea mai buna este ca toate elementele ce definesc un party cu tematica Mickey si Minnie Mouse sunt usor de gasit. Nu mai lungim vorba, iata ce va recomandam:

Imbracati scaunele si mesele in negru si rosu

organizarea unei petreceri cu tematica Mickey si Minnie Mouse

Pe langa faptul ca aceste doua culori se asorteaza de minune, sunt si reprezentative pentru o astfel de petrecere.

Puneti pe mese baloane

Mickey si Minnie Mouse

Alegeti sa folositi, pe post de marturii, baloane mari, cu fetele personajelor preferate. Copiii vor fi tare incantati sa plece acasa cu o astfel de amintire.

Angajati un entertainer

Mickey si Minnie Mouse

Copiii adora sa se joace, iar un party este o ocazie perfecta pentru asta. Un entertainer o sa ii tina ocupati cu felurite jocuri si concursuri. Sigur ca nu trebuie sa lipseasca premiile, micutii vor fi cu atat mai dornici sa participe la activitati.

Decorul pentru o petrecere cu tematica Mickey si Minnie Mouse

Mickey si Minnie Mouse

Mickey si Minnie Mouse Mickey si Minnie Mouse

Mickey si Minnie Mouse

Mickey si Minnie Mouse

Mickey si Minnie Mouse

Spre norocul tuturor, exista foarte multe tipuri de decoratiuni ce pot fi folosite la un astfel de party. Va asiguram, nu exista “prea mult” sau “kitsch” in organizarea unei petreceri cu tematica Mickey si Minnie Mouse.

Va recomandam sa personalizati un panou decorativ, unde cei mici vor putea sa participe la sedinte foto pe toata durata petrecerii.

Dulciuri in forma de Mickey si Minnie Mouse

Mickey si Minnie Mouse

Mickey si Minnie Mouse

Mickey si Minnie Mouse

Mickey si Minnie Mouse

Mickey si Minnie Mouse

Nici nu va dati seama cate minunatii puteti crea cu niste forme de prajituri! Nici macar nu trebuie sa fiti master chefs. Cu un pic de imaginatie, inspiratie, determinare si rabdare, va veti bucura micutii cu deserturi delicioase, in forma soriceilor preferati!

Asadar, speram ca aceste detalii sa va ajute in sa dati o petrecere cu tematica Mickey si Minnie Mouse de neuitat! Invitatii vor povesti despre aceasta multa vreme, fara indoiala!

Sursa foto: Pinterest.