Modele de buchete pentru domnisoare de onoare
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Modele de buchete pentru domnisoare de onoare

In acest articol va vom prezenta 10 modele de buchete pentru domnisoare de onoare. Buchetele sunt confectionate din flori de hartie, cu sau fara model, intr-o paleta larga de culori, astfel ca domnisoarele de onoare vor avea mai multe optiuni, in functie de personalitateta si stilul acestora. Florile din hartie de matase (se pot inlocui cu partituri muzicale, harti ori paginile cartilor preferate) au avantajul ca raman pentru totdeauna o amintire frumoasa, fara sa se deterioreze prea mult in timp, inlocuind cu succes florile naturale. Si in plus, sunt cu muuuult mai interesante!

1.Buchetul Blue Anemone

Este facut special pentru un suflet indragostit de muzica. Poarta in ele profunzimea notelor Fur Elise. Trandafirii pot fi facuti din partiturile cantecelor pe care le fredonezi sau din cartile dragi tie. Nuantele de albastru si mov sunt potrivite unei personalitati mai mult introvertite. Priveste cate este de frumos aici.

buchet-de-cununie-civila-buchet-domnisoara-onoare-inspiratie-muzicala-note-muzicale-flori-din-hartie-510x600

2.Buchetul Travel

Special confetionat pentru o domnsioara care iubeste calatoriile. Aminteste de vacanta, de mare, de campii si de soare. Nuantele sale corespund acestor elemente specifice calatoriilor. Obligatoriu, buchetul Travel contine flori origami din harta. Admira acest buchet aici! Bon voyage, Mademoiselle!

buchet-domnisoara-de-onoare-buchet-mireasa-buchet-cununie-civila-tematica-travel-flori-din-hartie-din-harta-510x600 (1)

3.Buchetul Vintage Sing

Potrivit pentru o domnisoara careia ii place stilul vintage. Nuntele florilor sunt pale (roz, culoarea piersicii, chihlimbar) atinse pe ici pe colo de cate un trandafir grena. Trandafirii se pot confectiona din partiturile ori cartile preferate. Joaca-te cu modelule preferate aici.

buchet-cununie-civila-buchet-de-domnisoara-de-onoare-inspiratie-muzicala-note-muzicale-flori-din-hartie-510x652

4.Buchetul Candy Love

Este destinat cu precadere unei doamnisoare mai tinere, floriile fiind accesorizate cu bomboane colorate. Este un buchet in nuante dulci, de roz, bleu si verzui. Comanda-l aici, daca ti se potriveste !

inspiratie-flori-nuntabuchet-domnisoara-onoare-fetita-flori-roz-bleu-si-trandafiri-povesti-510x480

5.Buchetul cu flori si fluturi

Ideal pentru o domnisoaara mai mica. Este un buchet in culori delicate si deschise, insotite de fluturasi din hartie. Se asorteaza bine cu lumanarile! Il pot admira aici.

buchet-cu-flori-din-hartie-inspiratie-nunta-cununie-flori-fluturi

6.Buchetul Margaret

Asa cum ii psune si numele, acesta cuprinde margarete cuprinse din paginile povestilor nemuritoare. Desigur, il poti personaliza cu paginile cartilor tale de suflet. Pe alnga margarete, mai are si trandafiri/anemone in nunte tari, precum galben si rosu. Daca esti o domnisoara careia ii place sa citeasca, atunci comanda-l aici!

buchet de flor-cununcnie flori hartie margarete

7.Buchetul The Magic of Alice

Este buchetul faurit unei persoane misterioase, curioase si visatoare. Nuantele florilor sunt reci, dar pure. Mai contine flori cu bulinute, ori confectionate din paginile cu povesti albastre ale bunicii, poate chiar din Povestea lui Alice in Tara Minunilor! Acest buchet fermecat il poti comanda aici.

inspiratie de nunta cununie civila buchet de flori din hartie Alice in Wonderland bleu anemone albe si purpuriu

8.Buchetul Povesti si Origami

Este deosebit, fiind facut doar din paginile povestilor copilariei! Alege-ti cartea preferata si transform-o intr-un buchetel care pastreaza in el o poveste! Si in plus, florile origami sunt asa atragatoare! Priveste aici frumusetea acestui buchet.

buchet-

9.Buchetul Elise

Chiar asa, vorbim din nou de o domnisoara de onoare ce iubeste muzica. Albul partiturilor predomina printre florile acestui buchet minunat, care iti va incanta sufletul pe firul notelor Fur Elise. Bucura-te de el aici.

buchet-cununie-civila-buchet-de-domnisoara-de-onoare-inspiratie-muzicala-note-muzicale-flori-din-hartie-elise

10.Buchetul Roses

Realizat din paginile povestilor cu Zane si Fat-Frumosi, de unde nu lipsesc trandafirii in nuante pure de roz. Dedicat unei domnisoare care isi aduce aminte cu bucurie de povestile copilariei. Pregateste-ti basmele preferate si comanda-l aici.

buchet cununie trandafiri pastel

Pe langa aceste modele minunate de buchete pentru domnisoare de onoare, mai multe inspiratie gasiti pe site-ul nostru, la sectiunea “Buchete de flori”. Veti fi incantate de tumultul culorilor si modelelor.

Enjoy!

Georgiana S:)

Surse foto: PrettyDeco