Modele noi de marturii de botez : saculeti parfumati si sapunuri naturale
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Despre ultimile noastre marturii de botez

In ultima perioada am reusit, (Ave!!) sa terminam modele noi de marturii de botez la care visam de mult.Ce am facut , o sa vedeti mai jos. 🙂

Sunt potrivite atat ca si marturii de botez, dar si ca marturii de nunta.Sunt frumoase, minunate si ma bucur ca au aparut in colectia noastra.

Am facut asa:

  1. Saculeti parfumati —  Marturii de botez sau nunta

Acesti saculeti parfumati sunt deosebiti prin coloritul lor.Sunt umpluti cu levantica si vor fi amintiri frumos parfumate pentru invitatii vostrii.

Vor fi niste marturii de botez speciale.Pe cei cu floricele i-am recomandat pentru un botez de fata, iar pe ceilalti, saculetii cu dungi, pentru botez de baiat.

Sunt potriviti insa si ca marturii de nunta.

 

Gasiti Saculetii parfumati pentru marturii de nunta sau botez pe site.

2. Marturii de nunta sau botez – Sapunuri naturale

Aici  am terminat un proiect inceput acum un an ,cred. 🙂 De mult aveam in minte acest proiect si ne bucuram ca am terminat.

Avem atat marturii pentru botez , cum sunt ingerasii si Mickey mouse-ii, cat si pentru nunta ( sapunurile cu lavanda sau cel cu trandafir colorat).

Hai sa vi le aratam! 🙂

Asa cum ati vazut ,sunt minunate! 🙂

Proiectul a fost in stand-by pentru ca nu gaseam un ambalaj potrivit, acum am gasit insa.E o cutiuta foarte draguta, simpla, ce se inchide frumos in partea de sus,formand un fel de floare.

Am accesorizat-o cu o fundita ,ce poate fi din dantela sau satin.Ca de obicei, ele sunt accesorizate cu eticheta personalizata.

Aah, inca ceva! Sapunurile sunt realizate din ingrediente naturale, cum ar fi : uleiuri saponificate de masline, cocos, palmier, ricin, unt de shea, unt de cacao bio, ulei esential de lavanda.
Sapunul este foarte delicat cu pielea, putand fi folosit de catre orice membru al familie.Gasiti marturiile sapunuri naturale aici. 

Speram ca va plac aceste modele noi de marturii de botez. Celelalte modele de marturii de nunta sau botez le gasiti pe site.