Nunta vintage cu ziar
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

O nunta vintage cu ziar

O nunta vintage cu ziar e, intr-adevar, o potrivire de termeni. 🙂 Aspectul foilor ingalbenite ale ziarelor cu texte interminabile si imagini alb-negru iti vor aminti de epoca anilor 50-60 si de celebrele masini de scris. Folosind ziarul ca material decorativ pentru ceremonie, vei economisi bani si in plus, vei avea parte de o nunta eco-friendly. Probabil vei salva cateva sute de flori, care aveau sa se ofileasca oricum. In plus, buchetul de mireasa va fi unul personalizat, florile purtand cu ele o poveste.

buchet de mireasa din pagini cu basme si povesti

Sunt cateva elemente decoartive ce pot fi confectionate din ziar si merita amintite:

Buchetul de mireasa

Invitatii tai nu se vor astepta cu siguranta la un buchet de mireasa cu flori din ziar. Va fi un buchet special, pe care nu il vezi la orice nunta. Il poti poti compune in totalitate din flori de ziar pe modelul clasic, invechit. Daca vrei sa ii dai mai multa culoare, adauga si flori din benzi desenate. Ajusteaza-ti modele si culorile in functie de personalitatea ta! Am pregatit in atelierul nostru cateva  modele pentru tine aici, aici si aici.

buchet de mireasa vintage cu flori din ziar si maci rosii buchet de mireasa original

buchet de mireasa cu flori din hartie veche ziar si maci rosii buchet de mireasa vintage

buchet de mireasa cu flori din ziar buchet de mireasa vintage cu flori din hartie

cocarde rustice nunta modele

buchet de mireasa din pagini cu basme si povesti origami hartie  spirala

buchet de trandariri povesti si flori  roz

buchet 8 martie flori din carti de povesti

buchet de flori din povesti si lalele

Cocarde sau flori de pus in piept

Florile clasice sau din plastic vor fi inlocuite cu flori de pus in piept confectionate din ziar. Mici trandafiri sau floricele spiralate vor sta la pieptul invitatilor, soptindu-le in taina cate o intamplare adevarata petrecuta intr-un colt al acestei lumi. Am pregatit si noi un model, este chiar aici.

cocarde decoratiuni de nunta vintage prettydeco cocarde din ziar decor de nunta vintage cocarde inspiratie de nunta ziarul cocarde nunta din ziar

butoniere rustice petrecere nunta cocarde

origami flori hartie cocarde nunta

Marturii

Pune la intrarea in sala de eveniment ziare astfel incat sa ajunga pentru toti invitatii. Nu orice ziare, ci unele in care nunta voastra sa apara pe prima pagina. Povestea voastra de iubire merita impartasita cu ceilalti!

marturii ziare decor  nunta

ziare decor marturii nunta

ziare marturii decor nunta

Ghirlande

Inimioare, floricele, stegulete, caractere ce compun numele mirilor sau orice alta forma inetersanta, toate acestea decupate din ziar. Trebuie doar sa ai imaginatie. Interesant, nu? Asaza-le deasupra prezidiului, a candy-barului sau a meselor. Aici te poti bucura de un model pe care PrettyDeco l-a pus a dispozitie pentru o nunta vintage de neuitat.

ghirlande din povesti basme decor tematica nunta

 

ghirlande decoratiuni inspiratie nunta-vintage

ghirlande din ziar decor nunta

ghirlande flori din hartie decoartiuni nunta vintage

ghirlanda decorativa inimi

 

Tot ce mai aveti de facut acum este sa cautati ziarele potrivite cu intamplarile care va reprezinta sau care v-au marcat intr-un mod placut.

Rezultatul va fi o nunta vintage cu ziar de care va veti aminti cu mult drag, atat voi ,cat si invitatii vostri!

O nunta minunata va doresc !

A scris cu drag,

Georgiana S
Surse foto: PrettyDeco & Pinterest