Care sunt avantejele de a organiza nunti in luna iulie prezentate de PrettyDeco
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Nunti in luna iulie

Suntem aproape de finalul lunii lui Cuptor, unul dintre cele mai calduroase si colorate momentele ale anului, fapt ce ne determina sa ne gandim la avantajele organizari unei nunti in luna iulie.

1.Vremea

Exista o mare posibilitatea ca ziua nuntii sa fie insorita si numai buna de petrecere, fata de alte anotimpuri cand frigul sau ploia sunt mai mult ca sigure. Partea cea mai buna este ca vremea frumoasa poate insemna si o nunta in aer liber fie la malul marii, in jurul unui lac sau la gura padurii.

2. Apusul

In timpul verii, zilele sunt mai lungi decat de obicei si asta inseamna si mai multe poze pana la lasarea serii. Astfel, te poti bucura de cadre de poveste la o lumina naturala pana pe la orele 21. Noi recomandam realizarea unui panou floral care sa fie in ton cu natura si tema nuntii, dar mai multe detalii gasiti aici:

 

3. Florile

Unul dintre cele mai mari avantaje in organizarea unei nunti in luna iulie este numarul ridicat de optiuni in alegerea florilor. In plus, pretul este mult mai accesibil decat in alte sezoane. Avem trei sugestii: anemonele, bujorii si obisnuita floarea soarelui.

 

Desi in aceasta perioada se gasesc intr-o multime de culori, anemonele alb cu negru sunt deosebite avand o eleganta aparte.

Fiind o floare puternic parfumata si foarte rezistenta, bujorul este perfect pentru luna iulie.

Desi poate parea banala, floarea soarelui este cea mai semnificativa pentru sezonul estival.

Gaseste multe buchete potrivite pentru sezonul cald, in nuante potrivite pentru caldura verii pe site.

In cultura populara iulie este luna celor harnici. Asadar, daca dupa blog-ul asta ati ramas cu dorinta de a organiza o nunta vara, spor la munca. Pana pe data viitoare va dorim o zi buna si vreme excelenta! 🙂

Cu drag,

Anamaria

sursa foto : Pinterest.comPrettydeco.ro