lumanare botez fetita bujori
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

O lumanare de botez pe care am adorat-o

Toate sunt ale mele si le iubesc nespus..de la buchete la lumanari ,dar ultima lumanare m-a facut sa tzopai!.. 🙂 aaand this is a great feeling!

Pentru ca trebuia sa fie cu totul altfel,dar eu , cand am inceput sa o lucrez, m-am sucit in functie de muza ce poftise pe la mine. Din roz cu fluturasi a iesit culoarea bujorului aprins 🙂

 

Asta e varianta de la care am pornit 🙂

 

lumanare botez fetita  cu flori din hartie si fluturi

Si aici am ajuns :

lumanare alba cununie botez flori rezistente bujori lumanare alba cununie botez flori rezistente din hartie bujori lumanare alba cununie botez flori rezistente bujori si trandafiri lumanare botez fetita bujori rosu aprins culori pastelate primavaralumanare alba cununie botez flori rezistente bujori

Nu va zic ce emotii am avut…cum sa-i spun celei care a comandat-o ca e total diferita, ca nu are legatura cu prima de fapt..:) Bine ca oamenii care comanda de la mine au incredere totala si sunt increzatori in ce iasa din atelier.

Ca sa va mai povestesc despre ea..a avut un bujor mare, de o culoare intensa si doi bobocei mai mici,aceeasi culoare. Au mai fost trandafirasi din povesti (aici am respectat comanda initiala)iar altii in nuante de primavera . Anemone albe ,de culoarea piersicii ,doua flori superbe origami. Pe dantela ce se lasa in jos am lipit cateva bombonele roz,alb ,lila..aratau foarte bine.Era gata!

Mai jos, iata si feedbackul clientei :

“Buna!Lumanarica a fost tare frumoasa si ne-ai nimerit si cu culoarea predominanta…aveam rochita cu floricele de aceeasi culoare.Mi-as fi dorit, poate si niste fluturasi ca cea de pe site, dar a fost foarte frumoasa oricum. Multumim!!! Pacat ca nu mai avem evenimente curand sa mai comandam :) Multumim! Raluca ”

And me happy…

 

Lumanarele gasiti si voi aici. Va astept cu drag ideile minunate!

 

Georgiana