O nunta boho
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

O nunta boho

Romantismul este cuvantul de baza pentru o nunta boho, o tematica in voga in ultimii ani.

Ce inseamna boho ? Well…boho provine de la termenul englezesc “Bohemian” ce defineste un stil de viata libertin si personalizat. Stilul Boho nu presupune doar decoruri cu macrame, falduri, rochii lejere sau atmosfera hippie, ci  propria filosofie de viata.

Daca  ai visat la o nunta Boho, sper sa te inspiri din cele ce urmeaza.

In primul rand, sa aducem in discutie rochia de mireasa. Nu este exclus sa o faci chiar tu! Boho este sinonimul libertatii de expresie. Opteaza pentru rochiile cu croiala lejera, albe sau in culori precum roz prafuit sau ivory. Dantela este materialul de baza in realizarea acesteia.

 

nunta boho rochie de mireasa inspiratie

rochie de mireasa bohemian inspirate de nunta

roxhie de mireasa Boho chic inspiratie de nunta

Buchetul de mireasa. Foate multe perosoane adepte ale acestui stil iubesc natura, in special padurile. Florile salbatice sunt binevenite. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti lasi imaginatia sa se joace cu nuantele florilor. Recomand, de asemenea, buchetele din flori de hartie. Sunt in trend si au avantajul ca se vor pastra in timp. Noi venim cu propuneri si pentru cele care viseaza la buchete de mireasa care sa dureze, buchete faurite in atelierul nostru.

buchet de mireasa nunta boho - inspiratie

buchet de mireasa nunta boho inspiratie 2

buchet de mireasa nunta boho inspiratie 3

buchet de mireasa nunta boho inspiratie

In ceea ce priveste decorul, totul depinde de atmosfera pe care doriti sa o creati. Foarte popular este “prinzatorul de vise” cunoscut sub numele de “dreamcatcher”, ideal pentru nuntile in aer liber. Alte elemente specifice sunt decorurile artizanale, gypsy, folk, etnice sau hippie.

dreamcactger nunta boho inspiratie

dreamcacther decor de nunta boho inspiratie

dreamcacther decor de nunta boho

Vei recunoaste usor un decor Boho dupa bogatia culorilor si a materialelor, si mai ales dupa nonconformismul felului de decora locul evenimentului. De obicei, aranjamentele de masa sunt compuse din flori de camp si alte elemente naturale, vase in culori tari si fete de masa din macrame dantela sau in.

nunta boho aranjament decor de nunta

nunta boho decor inspiratie cdream catcher

centerpiece decor nunta boho inspiratie

centerpiece decor nunta boho

Daca visati la o vremurile hippie, un decor care mie imi place este cel cu accesorii confectionate din hartie: pom-pomi, ciucuri colorati, rozete si ghirlande cu flori, in culori aprinse, evident.

ciucuri colorati  decor  din hartie nunta boho

decor boho nunta cu pm-pomi si rozete de hartie

ghirlande de pom-pomi colorati inspiratie nunta biho

pom pomi colorati decor  nunta boho

pom-pomi decor de nunta boho idei

Tortul

Trebuie sa punctez acest aspect, in sensul ca tortul este musai sa fie naked. Adica rustic, impodobit cu flori si fructe aromate fara mari pretentii culinare, eventual asezat pe o buturga.

Sau asa cum sunt cele naked ,de care ziceam, multe dintre ele chiar iau forma unei buturugi. Very nice..mai ales daca nunta are loc in aer liber, padure, poienita…

torturi de nunta naked rustice cu fructe si flori

torturi de nunta naked rustice cu fructe -si -flori

tort de nunta naked rustic cu ierburi aromatice

tort de nunta naked rustic 1

In concluzie, atmosfera unei ceremonii boeme este relaxanta, fara pretentiile nuntilor clasice si cat mai personalizata.

Inclin spre o nunta boho, adica catre o nunta cu accent pe bucuria sentimentelor si frumusetea momentului.

 

A scris cu drag,

Georgiana S 🙂

Surse foto: Pinterest