O petrecere Tinkerbell pentru fetite

Petrecere Tinkerbell

Tinkerbell este unul dinte cele mai adorate personaje pentru fetite  asa ca o petrecere Tinkerbell nu poate fi decat o minunatie de petrecere . O petrecere tematica pentru fetita ta, indrazneata si combativa zana din aventurile lui Peter Pan ar putea fi cea mai reusita alegere.

Mai jos iti recomandam cele mai atractive si frumoase decoratiuni cu Tinkerbell pentru ca petrecerea sa fie plina de zambete si de distractie:

1. Set de flori din matase

 Sunt nelipsite la o petrecere pentru fetite. Colorate si diafane,          creeaza o atmosfera de poveste, fetitele se pot simti ca in lacasul zanelor. Pot fi asezate  pe masa cu dulciuri ori pe scaunelul fiecarei invitate la petrecere Tinkerbell.

petrecere pentru fetite tinkerbell

idei petrecere copii flori decorative decor candy bar petrecere tematica

inspiratie petreceri decor candy bar petreceri tematice floare mare din hartie de matase

2. Ghirlandele de flori de matase 

Tot din categoria florilor sunt si care dau un aer vesel. Fiecare ghirlanda contine flori de culori diferite.

Le poti aseza la candy bar  sau le poti darui fetitelor venite la petrecerea lui Tinkerbell.

 ghirlanda decorativa flori inspiratie petreceri tematice fetite Tinkerbell

3.Praf de zane auriu

Sa nu uitam ca frumoasa zana avea abilitatea de a zbura cu ajutorul unui praf magic si stralucitor care era emanat prin aripile sale.
Fetele ar putea fi cu adevarat incantate sa intre in rolul lui Tinkebell si sa prinda aripi cu aceasta pulbere aurie.

tinkerbell petrecere

idei petreceri praf de zane petrecere tematica fetitetinkerbell

4.Toppers din hartie pentru pentru prajituri

 Dulciurile pot deveni mai apetisante daca sunt insotite de un set de toppers cu Tinkerbell.     Acestea pot fi asezate direct in tarte sau briose.

tinkerbell idei petrecere fetite

5. Fata de masa verde

O fata de masa verde, preferabil in forma de frunza, asemenea propriului design seducator    al lui Tinkerbell va da un plus de autenticitate petrecerii.

idei petrecere fetite zane tinkerbell decoratiuni

Aceste 5 decoratiuni vor aduce multe zambete si bucurie fetitelor la petrecerea lui Tinkerbell. Alte accesorii  care pot veni in ajutorul celor 5 decoratiuni enumerate poti fi clopoteii argintii, casute din lemn pentru zane  ori baloane colorate in forma de fluturi, flori sau stelute.

idei petrecere fetite zane tinkerbell inspiratie decoratiuni baghete fermecate stelute toppers prajituri inspiratie petrecere tematica fetite zane tinkerbell idei decoratiuni

In concluzie, daca te gandesti sa organizezi o petrecere tematica pentru fetita ta, petrecere Tinkerbell e o optiune mai mult decat inspirata. Vei avea multe elemente de luat in calcul la decoratiuni, prajituri si imbracamintea zanelor mici, care mai de care mai frumos. 🙂

Sa nu uiti de : praful de zane sclipicios,  flori mari fermecate si colorate, prajiturile personalizate in stilul zanelor, niste baghete stelute ,casute pentru zane(le pot desena invitatele,niste  aripi de zane si petrecerea e gata sa inceapa . 🙂

Spor la decorat si inspirat ,

Georgiana S.

Sursa foto:

Pinterest.com  si Prettydeco.ro