Afla cum sa faci un panou cu flori din hartie singura [ etapa 1 ]
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Panou cu flori din hartie DYI [ etapa 1]

Afla cum sa faci un panou cu flori din hartie pentru poze mai jos,urmarind imaginile si necesarul.

Mai intai va prezint cate ceva despre elementele componente, apoi urmeaza etapele. Aveti rabdare! 🙂

De ce ai nevoie pentru a crea un panou cu flori din hartie?

  • un suport de haine din PVC
  • un fundal foto din polistiren
  • flori din hartie
  • pistol de lipit cu silicon

Acum hai sa le luam pe rand.

  1. Suportul din PVC

Ideea a venit, clar, dintr-o necesitate. Un panou cu flori la un eveniment e ceva superb, un loc vesel, frumos, deosebit. Noi facem florile cu drag si pasiune, dar ce facem cu suportul? Hai ca mai ai pe cate-un handy man pe langa tine, dar daca nu ai ?! Cineva care sa stie sa aseze niste polistiren pe un cadrul din lemn sau ceva acolo, un placaj macar ?! Hmm..da! Ma gandeam si uite asa, a venit ideea asta cu suportul din PVC. Suport peste care care poti aseza tu, da, chiar tu, un material cum ar fi panza sau fundalurile din magazinele foto.

Daca nu esti foarte, foarte norocoasa cum am fost eu, sa ai un astfel de suport in casa, poti cumpara. Se gasesc ca si suporturi pentru haine  sau platesti pe cineva sa iti faca, cu siguranta nu te va costa ca si cand ti-ar fi facut un panou clasic din polistiren/lemn. Bineinteles ca in strainatate este deja o chestie super cunoscuta si folosita cu aceste panouri din PVC, dar iata ca eu acum am placerea sa le descopar. 🙂 Ca sa aflati mai multe si sa vedeti mai multe modele de astfel de panouri facute cu mana omului, puteti da cautare “how to make a pvc pipe backdrop “.  Am gasit  aici un link foarte dragut unde cineva explica cum face un astfel de panou din pvc.

 

cum sa faci suport din pvc pentru poze cum sa faci singura suport pentru panouri foto suport pvc pentru panou poze decoruri evenimente cum sa faci un suport din pvc pentru poze cu material suport fundaluri foto petreceri din pvc

2. Fundalul foto

Acesta poate fi din material textil sau PVC.Da , tot pvc, dar in alta forma de data asta.

Noi am folosit un fundal foto din PVC pe care l-am gasit pe magazinele cu produse fotografice. Il gasiti si voi aici, la 84 lei. Ca sa stea trebuie sa il prindeti cu niste cleme.Noi am avut unele micute ) de vreo 2-3 cm, trebuiau clar  mai mari ca sa stea mai sigur, dar ne-am descurcat si asa.

3. Florile  din hartie

Flori din hartie se gasesc din abundenta, cred. Au inflorit in multe si nenumarate locuri. Noi ne mandrim cu ale noastre si, ca exemplu, va lasam mai jos cateva modele. Se pot face magii cu ele, doar cu putina inspiratie obtineti o minunatie de panou cu flori din hartie.

Panou cu flori din hartie

Inspira-te si vezi cum am facut aceste panouri decorative pentru poze.

4. Pistol de lipit cu batoane de silicon

Pe acestea (pistolul si batoanele de silicon) le gasiti in magazinele cu materiale de constructii, bricolaj, crafts. Cel mai ieftin pistol ce lipit e in jur de 20-30 lei maxim.

Mai jos am lasat si doua poze ca sa stiti cum arata.

Daca te-am convins ca si tu poti sa faci un panou cu flori,  vedem in postarea urmatoare. 😉

 

A scris cu drag,

Georgiana

 

 

sursa foto: Pinterest.com 

prettydeco.ro