Panouri florale pentru nunti cu un decor aparte de poveste

Panouri florale pentru nunti

Panouri florale pentru nunta

Daca este un lucru care ne inspira in acesta perioada de primara-vara, acela este prezenta florilor si a mirosurilor dulci pe care le emana. Incercand sa alegem motive din natura, am dat peste aceasta de idee de a realiza panouri florale pentru nunti. Acestea ofera evenimentului un ton de eleganta si o pata de culoare. In plus, pot sa intampine invitatii la intrare sau intr-un colt special amenajat.

De ce flori din hartie?

Orice mireasa isi doreste sa traisca o poveste romantica precum cele citite in copilarie. Cu siguranta, aceste creatii reusesc sa creeze un portal intre realitate si basm. Partea cea mai buna este faptul ca ele pot fi personalizate si efectuate dupa bunul plac. Totodata, reusesc sa faca parte din aceeasi cromatica si tema cu cea a nuntii.

Faptul ca florile imita la perfectie natura, desi sunt din hartie, este un alt avantaj. Ele nu depind de mediu sau temperatura. In plus, deoarece sunt artificiale inseamna ca sunt si foarte usor de manevrat. Scopul este de a satisface si proiecta imaginea creata in minte, care sa reprezinte stilul evenimentului (ca de exemplu unul elegant, clasic sau rustic).

Daca nu am v-am convins pana acum, imaginati-va doar cum vor arata la final pozele facute cu aceste panouri florale pentru nunti si cum o va aminteasca de aceasta zi fericita. Hai sa vedem putin ce ne-a inspirat aceasta idee si ce ati putea avea.

Panouri florale pentru nunti

Panouri florale pentru nunti

Panouri florale pentru nunti

Panouri florale pentru nunti

Panouri florale pentru nunti

Panouri florale pentru nunti

Acum ca ne-am luat doza de prospetime si frumusete, va stam la dispozitie cu orice intrebari si asteptam sa va oferim ajutorul nostru. Fie ca florile sunt folosite strict decorativ sau pentru a realiza un spatiu la intrare unde se pot face poze cu invitatii pe masura ce sosesc, acestea insufletesc si binedispun pe oricine. Cu toti ne dorim o nunta de vis si cred ca panoruile florale sunt un prim pas pentru a reusi.

O zi frumoasa si insorita tuturor! 🙂

Sursa foto: pinterest.com si Prettydeco.ro