Panouri florale cu flori uriase din hartie colorata pentru poze
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Panouri florale

Transformam imaginile de pe Pinterest in realitate.

Cauti un decor deosebit pentru pozele tale ?

Te putem ajuta.

Inainte ca tu sa ne lasi mai multe detalii,ai nevoie de cateva informatii de la noi.

In primul rand noi putem realiza fie doar florile iar tu te ocupi sa le lipesti pe ce suport ai , fie lasi in seama noastra si partea de suport metalic.

  • Florile sunt realizate din hartie normala,85 gr/mp, colorata si sunt lipite pe placi de polistiren. Placile se vor aseza pe un suport metalic. Practic ,de la noi poti  achizitiona panoul complet.
  • Placile se monteaza foarte usor, astfel ca tu poti sa le montezi la locatie in 10 minute. De asemenea, ele se pot tranporta in conditii mult mai sigure pentru flori.
  • Suportul este demontabil.Vezi mai multe imagini cu suportul si placile din polistiren aici.
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Mai jos iti lasam cateva panouri cu dimensiuni prestabilite.

Culorile se pot modifica la orice panou.

Ce sunt aceste panouri decorative ?

Panourile decorative sunt acele panouri folosite la diverse evenimente : nunti ,botezuri, aniversari sau petreceri corporate pentru a face poze. Astfel, pentru a avea un loc special de facut poze frumoase  cu invitatii ,poti opta pentru un astfel de panou. Il poti amenaja cu flori , rozete, pom pomi etc. Cele mai populare sunt panourile cu flori pentru poze. Florile sunt realizate din hartie si sunt disponibile intr-o mare varietate de culori. Poti avea un astfel de panou intr-un stil rustic, romantic sau modern , florile fiind lucrate in functie de preferintele tale. Panourile din flori pentru nunta sunt cele mai la indemana atunci cand vrei sa ai un loc deosebit pentru poze .

Ce primesti din partea noastra ?

Din partea noastra vei primi necesarul de flori, urmand ca tu sa le montezi pe un suport potrivit locatiei tale.

Suportul poate fi reprezentat de polistiren, carton , lemn sau chiar panza tare, bine intinsa. Pentru a-i da sustinere, acest suport trebuie incadrat cu o rama de lemn subtire sau alt material potrivit tie. Aceasta parte tehnica fiind gata, trebuie doar sa lipesti florile sau decoratiunile pe care le ai de suportul propriu-zis. Aceste panouri decorative pot fi atat mobile, realizate cu o rama de lemn, cum scriam mai sus, cat si fixe. Prin cele fixe ne referim la acele tablouri sau placi de polistiren lipite direct de perete.

Cum lipesti florile din hartie ?

Florile le poti lipi cu ajutorul unui pistol de lipit pe baza de silicon. Este cea mai potrivita si rezistenta varianta de lipit pentru cazul de fata.

Cum stii ca iti ajung florile pentru a acoperi tot panoul ?

In momentul plasarii comenzii , ne specifici dimensiunile tale si noi vom sti de cate flori din hartie ai nevoie . Vei avea flori din toate dimensiunile, atat mari, medii ,cat si mici.In momentul primirii coletului cu flori, trebuie sa le scoti din cutii si le dispui pe aceste trei dimensiuni : mari, medii si mici. Atunci cand le lipesti pe suport, vei incepe cu florile mari dispunandu-le pe intreg panoul ,dupa preferinta, apoi continui cu cele medii iar pe cele mici le vei folosi pentru a umple spatiile dintre celelalte flori.

Din ce sunt realizate florile ?

Florile realizate de noi pentru aceste panouri decorative sunt realizate din hartie colorata de greutate 80 gr/mp sau mai poti fi realizate din hartie de matase.In cazul in care alegi un panou pentru poze nunta ,de exemplu, cu flori din hartie de matase acestea vor fi foarte diafane. Hartia de matase este o hartie mai speciala, foarte fina. Florile vor fi foarte diafane ,insa vor urma un singur tipar. La florile din hartie colorata putem avea o varietate mult mai mare de forme si modele .

Poate fi personalizat ?

Orice panou decorativ cu flori din hartie poate fi personalizat. Poti alege culorile , dimensiunile florilor, chiar si modele de flori. De exemplu, poti veni cu sugestia ca toate florile sa fie pe modelul trandafirilor sau poate vrei doar o inima de trandafiri in mijlocul panoului. Idei sunt multe si deosebite.Cel mai adesea oamenii personalizeaza aceste panouri decorative din punct de vedere chromatic, alegand nuantele potrivite pentru evenimentul lor. Fiecare petrecere are o tematica sau cel putin are o linie pe care o regasesti in mai toate elementele . Astfel , daca mireasei ii place culoarea lila, va avea lila in buchetul de mireasa, in aranjamentele florale, lumanari, dar cu siguranta va strecura si cateva flori in panoul pentru poze .

Unde poate fi amplasat ?

Daca panoul este folosit pentru poze alaturi de invitati, atunci cel mai bine se amplaseaza intr-un loc cu spatiu potrivit, undeva aproape de intrare . Astfel , daca vrei vrea sa faci poze cu invitatii si la plecare , o sa puteti face asta linistiti fara a deranja mesenii si ringul de dans. Foarte frumos va arata panoul si afara. Daca vremea e frumoasa si ai un panou mobil, adica cu acel suport si sprijin sa nu cada, il poti amplasa afara . Veti avea un panou de flori minunat afara, iar pozele vor iesi pe masura. Sunt cazuri cand panourile nu sunt doar panouri poze nunta, ci sunt panouri pentru a masca un perete inestetic sau pentru a delimita un spatiu.