panourile decorative pentru nunta
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Ce spuneti de panourile decorative pentru nunta?

Atunci cand vorbim despre decorul unei ceremonii de nunta va exista intotdeauna un loc care va atrage atentia invitatilor, si anume prezidiul sau masa mirilor, care este si punctul de receptie al invitatilor. Dar ce spuneti de locul unde se fac fotografiile de nunta? Cele mai spectaculoase poze pot fi realizate gratie unui photo booth reusit. Singurele care mai raman de la nunta sunt amintirile, asa ca merita sa acordati o importanta sporita modului in care este decorat locul pentru sedintele foto.

Panourile decorative pentru nunta  se afla in topul listei pentru multi , ideale pentru sesiunile foto ori decorul prezidiului, chiar si pentru mascarea unor pereti inestetici.
Find de dimensiuni mari, aceasta vor capta cu siguranta privirile invitatilor.

 Iti prezentam 2 modele de panouri care vor face atmosfera nuntii tale ca desprinsa din fabulos:

 

1.Panouri decorative din flori

Florile sunt confectionate din hartie si pot fi comandate in palete diferite de culori. Florile sunt nelipsite de la nunti fie ca sunt naturale, fie ca sunt din hartie, oferind o ambianta ca desprinsa din povesti. Imaginati-va doar, un panou imens din flori se va face imediat remarcabil in orice fotografie de nunta! Daca va surade ideea sa va impartasiti iubirea intr-un astfel de cadru, va recomandam 2 modele de panouri decorative pentru nunta create la noi . Vor crea cu siguranta o atmosfera deosebit de romantica.

panou decorativ nunta sedinta foto decor

panou flori hartie idei nunta photobooth

 

panou decorativ nunta pentru poze cu flori din hartie si pom pomi culori roz piersica crem

flori panou decorativ nunta photobooth

panou decorativ de nunta cu flori uriase

Poti folosi atat flori naturale , cat si flori din hartie ,asa cum vezi in pozele de mai sus. Inspira-te si gaseste-l pe cel care ti se potriveste! 🙂

2. Panouri decorative cu rozete

Spre deosebire de panourile decorative din flori, panourile decorative cu rozete vor schimba peisajul nuntii intr-unul jucaus si vesel, plin de culoare. Rozetele pot fi asortate in diferite culori in functie de specificul si personalitatea ceremoniei. Panourile cu rozete sunt ca o explozie de culoare. Cu siguranta invitatii se vor grabi spre coltul de facut poze, mai ales daca acesta este decorat cu panoul de rozete. Este ideal pentru o atmosfera tonica si poate fi expus si in alte parti ale salii de eveniment. Panouri decorative cu rozete se fac pe comanda, in functie de dimensiunile dorite de tine.

decor de nunta in culorii vii

panou decorativ flori idei nunta sedinta foto rozete decor panou nunta

panou rozete decoratiuni sedinte foto photobooth nunta

panou decorativ nunta cu rozete  decor vesel pentru poze decor poze nunta cu rozete colorate

Sunt minunate aceste rozete, mai ales ca sunt foarte vesele, iti transmit multa, dar multa energie pozitiva! Invitatii vor veni atrasi aici sa faca poze! 🙂

Sunt sigura ca va ganditi deja la paletele de culori  potrivite pentru  atmosfera  nuntii pe care v-ati dorit-o dintotdeauna. Panourile decorative pentru nunta sunt elementul cheie in accesorizarea unui spatiu pentru sedintele foto, astfel incat sa aveti  numai  amintiri placute.

Va doresc o nunta de vis si panouri decorative pentru nunta inspirate !

Georgiana S

surse foto: PrettyDeco & Pinterest