Petrecere Acasa Sau In Oras? - PrettyDeco
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Petrecere Acasa Sau In Oras?

black and white corporate party

Cum iti dai seama daca sa organizezi o petrecere acasa sau in oras? Care sunt riscurile? Va iesi cu distractie au ba, indiferent de locatie?

 

In cazul in care ai o dilema de acest gen, avem cateva idei care sa te ajute sa iti gasesti mai repede raspunsul la intrebare> Asadar, iata elementele-cheie care te vor face sa te decizi daca vei alege sa organizezi petrecerea acasa sau sa inviti pe toata lumea in oras:

 

Bugetul

petrecere acasa sau in oras petrecere acasa sau in oras

Evident, bugetul este cel mai important. Indiferent de tipul de petrecere, trebuie sa stii cat poti investi in aceasta. Si aici, sunt mai multe variabile. Daca alegi sa faci petrecerea acasa, atunci vei cheltui strict cat ti-ai propus. Vei decora casa astfel incat sa se simta ca este o petrecere, vei lua ce mancare si bautura vrei.

 

In oras, fie vei decide meniurile dinainte, fie vei lasa invitatii sa decida ce vor sa consume in seara respectiva. Tine cont, insa, ca varianta doi poate fi mult mai costisitoare decat prima. Noi recomandam un bufet suedez, care te scoate din orice impas.

 

Asadar, fa-ti un buget si tine-te de acesta!

 

Suprafata

petrecere acasa sau in oras petrecere acasa sau in oras petrecere acasa sau in oras

Ar fi nevoie sa existe o paritate intre invitati si metrii patrati ai casei sau ai locatiei alese. Nu ne dorim sa stea oamenii inghesuiti, asadar:

 

  1. Daca este o petrecere restransa si ai un living ofertant, atunci poti organiza petrecerea la tine acasa fara probleme.
  2. Daca numarul invitatilor este relativ redus, poti rezerva o masa la un restaurant.
  3. Pentru un numar mare de invitati, o sa ai nevoie sa inchiriezi o locatie mare, unde sa incapa toata lumea si unde sa petreceti pana dimineata.

 

Bun, deci acestea sunt elementele cele mai importante atunci cand incerci sa iei o decizie despre unde sa organizezi petrecerea. Asadar, ce zici, petrecere acasa sau in oras?

 

Sursa foto: Pinterest