Petrecere corporate de Craciun elegantă- 3 lucruri de bifat

3 lucruri de bifat pentru o petrecere corporate de Crăciun

Astăzi scriu cu zâmbetul pe buze despre acest subiect și anume: o petrecere corporate de Crăciun, o petrecere elegantă. De ce? Pentru că mi se pare una din cele mai îndrăgite și frumoase tematici. Dar, nu e tot. Ce fel de tematică elegantă? Ei bine, mergem spre anii '20. Suntem invitați la petrecerea lui Great Gatsby.

La ce să te gândești atunci când organizezi o petrecere în stilul Great Gatsby?

Noi o să abordăm astăzi partea de decor, aranjamente într-un mod cât se poate de practic. Concret, ce ni s-a părut nouă că ar fi necesar pentru o așa tematică.

Imaginile sunt reale, surprinzând decorul pregătit pentru petrecerea de Crăciun a unei companii din domeniul consultanței.

Iată care ar fi principalele aspecte de luat în calcul atunci când pregătești o astfel de petrecere:

1. Photocornerul sau panoul de făcut poze

Este unul din punctele de atracție ale serii.Va strânge toată lumea în jurul lui și merită să fie așa cum trebuie.Pentru acest panou cromatica este una ce inspiră eleganță, strălucire.

Am ales negru, auriu, ivory pentru rozetele decorative și am acoperit întreg panoul cu ele. Nu vreți să știți cât am stat să le lipim, dar ne place atât de mult rezultatul încât pot spune că a meritat…

Iată cum a ieșit!

Știu că toată lumea a fost încântată de el și a fost un succes acest panou foto.

2. Accesorii/props pentru poze

Veți vedea că vor fi devorate aceste accesorii. La început, am propus închirierea lor, dar mi-am dat seama că nu am nicio șansă să mai rămân cu ceva din tot setul și am renunțat. Toată lumea pleca cu șalul de fulgi la sfârșitul petrecerii, cu port-țigaretul și, bineînțeles, domnii cu jobenul etc. Toată lumea era fericită! 🙂

Ce să mai zis, sunt foarte simpatice accesoriile în genul anilor 20 și oamenii adoră să facă poze cu ele.

3. Aranjamentele de masă cu pene

Aici este deja o altă poveste, dar cum altfel. Fără pene la Great Gatsby? Nu s-a mai văzut!

Ce pot să spun este că sunt și ele de mare efect și foarte, foarte potrivite în această tematică. Oferă înălțime, volum, așadar sunt potrivite pentru sălile mari, gen ballroom. Vazele au aproximativ 60 cm și împreună cu penele au în jur de 90 cm.

Aici vedeți o imagine de ansamblu cu aranjamentele cu pene de struț.

Cam acestea au fost cele 3 lucruri de bifat pentru o petrecere corporate de Crăciun elegantă, în stilul Great Gatsby. Mi se par importante și foarte, foarte potrivite în tematică.

Ce elemente am mai adăugat la petrecerea pe care am organizat-o?

  • Un șevalet auriu care să invite oamenii la petrecere. Mesajul poate fi “Let’s party!” sau “Party like Great Gatsby!” , ceva în genul acesta. Șevaletul se poate poziționa chiar în partea de intrare, să aibă rolul de a direcționa oamenii către sală și să îi introducă în atmosfera de petrecere, totodată.
  • Șiraguri de pene cu ajutorul cărora am decorat intrările în sala de dans. Nu era ceva foarte încărcat, pur și simplu am vopsit parțial cu auriu pene, apoi le-am prins pe ață și am format niște șiraguri drăguțe. Le am atârnat deasupra intrărilor și arătau tare fain. Păcat că nu am apucat să fac poze. Ca idee, ele nu obstrucționau intrarea oamenilor, fiiind lăsate să atârne doar până la un anumit nivel.
  • Șiraguri de mărgele nu am avut ca și decor, cred că doar la photobooth am avut ceva. Dar, mă gândesc că ar fi un element glam pentru decorurile de masă.

Las aici ceva inspirație pentru doamne, să le ajute în a avea acea look glam-misterios-de neuitat.

Hai să creăm împreună cea mai cea petrecere corporate de Crăciun elegantă!

Welcome to THE PARTY! 😉

Cheers,

Georgiana

contact@prettydeco.ro