Petrecere de copii cu barcute din hartie
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Petrecere de copii cu barcute din hartie

Azi ne-am gandit la decoratiuni potrivite  pentru o  petrecere de copii cu barcute . Cele mai potrivite raman chiar barcutele, simple si din hartie. Se pot folosi intr-o varietate de moduri, sub forma de centerpiece, ghirlande, toppers pentru prajituri sau mici daruri umplute cu bomboane pentru fiecare invitat in parte, iubitor de aventura. Barcutele origami sunt usor de conceput, important este sa alegeti materialul care credeti ca se potriveste pentru aniversarea copilului d-voastra.

Haideti sa vedem cum putem decora un spatiu de joaca la o petrecere de copii cu barcute:

Ghirlande din barcute

Se asa cate o barcuta din hartie pe un fir de ata si se atarna fie orizontal pe un perete ( ideal in spatele candy-barului ) fie vertical, sub forma de cascada. Modelul hartiei si culoarea depind mult de personalitatea celui mic. Priviti mai jos cat sunt de dragalase.

barcute origami din hartie decor petrecere copii ghirlande

ghirlande barcute din hartie decor petrecere copii

ghirlande decor petrecere copii barcute din hartie

ghirlande din barcute de hartie decor petrecere copii

ghrlande decor petrecere copii cu barcute din hartie

Barcute colorate

Materialul de baza este hartia colorata, simpla sau cu model. La petrecerile de fetite sunt recomandate nuatele pastelate de roz si mentol, auriu si alb. La petrecerile de baietei, albastrul, bleul, galbenul si gri-ul sunt cele mai intalnite culori. Asezati barcutele una intr-alta pentru un contrast puternic si colorat.

barcuta hartie decoratiuni petrecere copii

barcute colorate cu model din hartie decor petrecere pentru copii

barcute colorate petrecere copii decor

barcute cu model decoratiuni petreceri pentru copii

Barcute din harta

Ideale pentru micii exploatori, dornici sa cunoasca locuri noi ale Globului Pamantesc. Pregatiti chiar si o harta pentru traseul barcutelor si lipiti-l pe masa de joaca.

PETRECERE-COPII-DECOR-BARCUTE-HARTIE petrecere copii decoratiuni barcute hartie harta barcute harta decor petrecere copii barcute din harta petrecere copii

Barcute din pagini cu povesti

Poarta cu ele povestea Piratilor din Caraibe sau a lui Captain Morgan. Sunt confectionate din paginile povestilor preferate ale copiilor. Asezati-le sub forma de ghirlanda sau de centerpiece.

barcute din hartie cu povesti decor petrecere copii

barcute din hartie cu povesti decor petrecere -copii

barcute din hartie decor petrecere copii

Barcute cu bomboane

Alegeti orice model de barcuta ii place copilului dumneavoastra si umpleti-le cu bomboane, dupa care oferiti-le invitatilor in semn de apreciere pentru prezenta lor la petrecere. Se vor bucura de aceste mici daruri calatoare!

barcute din hartie cu bomboane decor petrecere copii

barcute dn hartie umplute cu bomboane decor copii party

Toppers pentru dulciuri

Tortul sau briosele vor devenni mai delicioase si mai aratoase daca sunt decorate cu toppers in forma de barcuta din hartie. Candy-barul este un loc deosebit pentru micii iubitori de dulciuri, asa ca merita sa va indreptati mai mult atentia asupra decorului bufetului cu dulciuri..

toppers petrecere copii din barcute de hartie

toppers prajituri decor din barcute de hartie petrecere copii

toppers prajituri decor din barcute de hartie petrecere -copii

toppers prajituri decor petrecere copii barcute din hartie

toppers prajituri decor petrecere copii tematica barcute din hartie

 

Nu-i asa ca e foarte interesanta ideea de petrecere de copii cu barcute ?! Sunt multe moduri in care poti decora cu ele, spargand monotonia oricarui spatiu si  le poti avea in cele mai variate culori.

Sa inceapa aventura!

A scris cu drag,

Georgiana S

Surse foto: Pinterest