Petrecere de ziua femeii - Un 8 Martie Cu Decoratiuni Inedite - PrettyDeco
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Petrecere de ziua femeii – Un 8 Martie Cu Decoratiuni Inedite

petrecere ziua femeii

8 martie ramane una dintre cele mai frumoase si sensibile sarbatori internationale. Ziua femeii incununeaza recunostinta copiilor fata de mamele lor si dragostea barbatilor din vietile acestora. De 8 martie, toate femeile se simt speciale. Majoritatea dintre ele aleg sa si sarbatoreasca, organizand petrecere de ziua femeii. Asta presupune sa isi stranga alaturi cele mai bune prietene si rude de sex feminin si sa petreceaca impreuna o seara in cinstea lor.

Ne-am gandit la cum ar trebui sa arate sala de petrecere. Asta e, defect profesional… :). Iata, deci, cateva idei inspirationale:

 

O Petrecere de Ziua Femeii cu Culori Specifice

petrecere de ziua femeii

decor din flori uriase din hartie

La nivel international, movul este culoarea simbolizand femeia. Din punct de vedere istoric, movul, in combinatie cu verde si alb simbolizeaza egalitatea femeilor originara din 1908. Movul simbolizeaza dreptatea si demnitatea. Verdele simbolizeaza speranta, in timp ce albul reprezinta puritatea. Mai tarziu, a fost introdusa si culoarea galbena, reprezentand o noua zi, un nou rasarit. Mai exact, aparitia unui nou val al feminismului.

 

Decoratiuni Unice din Hartie Sau Flori Naturale

Petrecere fetita 1 an

Ne plac la nebunie literele decorate! Ele merg foarte bine la intrarea in locatie sau ca si decor pentru photobooth. Fie ca alegeti sa decorati cuvantul “martie” sau doar cifra 8, efectul va fi cel dorit: sa se stie ca este o zi speciala!

 

De asemenea, ziua aceasta minunata poate fi celebrata cu flori. Puteti orna mesele cu aranjamente de masa din flori, fie naturale, fie din hartie (aici puteti combina orice nuante veti dori).

 

Totodata, exista o multime de decoratiuni de petrecere la care puteti apela. Va recomandam sa folositi rozete si pom pomi. Sunt extrem de elegante si se imbina perfect intre ele.

 

Asadar, asortati toate acestea cu niste meniuri light si niste Aperol, cu o muzica buna si o tinuta eleganta, iar seara va fi una absolut perfecta! Va dorim petrecere frumoasa!

 

Sursa foto: Pinterest si Prettydeco