Petrecere Pentru O Fetita De 1 An - Cum Sa Va Organizati - PrettyDeco
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Petrecere Pentru O Fetita De 1 An – Cum Sa Va Organizati

Petrecere pentru o fetita de 1 an

Rolul de mama este, fara indoiala, cel mai complex din tot ce ati incercat la job pana acum. Pe de alta parte, si satifactiile sunt pe masura. Una peste alta, cand vorbim despre o domnisoara gata sa implineasca 1 anisor, ne gandim deja la o idee de party. Specialisti in dezvoltarea copiilor ne pun, insa, in vedere cateva aspecte importante de care sa tinem seama atunci cand organizam o petrecere pentru o fetita de 1 an:

Alegeti cu grija ora inceperii petrecerii

Petrecere fetita de 1 an

Petrecere fetita de 1 an

Petrecere fetita de 1 an

Planuiti petrecerea astfel incat sa fie in toi nu mai mult de doua ore. La 1 an, copiii au atentia limitata si raman fara energie rapid. In plus, isi pierd interesul fata de o anumita preocupare destul de repede. Ideal ar fi ca activitatile sa aiba loc dimineata sau dupa-amiaza. Mai exact, inainte sau dupa ce puiul si-a luat doza necesara de somn.

Alegeti cu grija invitatii la petrecerea fetitei de 1 an

Petrecere fetita de 1 an

Petrecere fetita de 1 an

Petrecere fetita de 1 an

Un numar prea mare de invitati ar fi obositor pentru fetita dumneavoastra, iar costurile ar fi nejustificat de mari. Faceti in asa fel incat sa fie o petrecere restransa, organizata acasa.  La party-ul de 1 an ar trebui sa participe cei mai apropiati dumneavoastra si cei mai dragi fetitei dumneavoastra.

Impartiti-va sarcinile

Petrecere fetita de 1 an

Petrecere fetita de 1 an

Una dintre bunici sau un babysitter v-ar fi de mare ajutor, intrucat aveti de intretinut invitatii, iar copilasii nu trebuie neglijati in timpul asta. In plus, ideal ar fi sa va bucurati si dumneavoastra de petrecere, nu?!

Decorati casa, ca doar e party!

Petrecere fetita de 1 an

Petrecere fetita de 1 an

Petrecere fetita de 1 an

Petrecere fetita de 1 an

Nu au cum sa lipseasca pom pomii, cu care ati putea decora un perete special pentru poze, ghirlandele sau ciucurii colorati, care dau un aer vesel si luminos petrecerii fetitei dumneavoastra.

Sa nu uitam de baloane, copiii de toate varstele le adora! Atentie, insa, latex-ul poate provoca inecul, asadar specialistii recomanda baloane din folie de aluminiu, care nu reprezinta niciun pericol pentru copii.

Daca spui petrecere pentru o fetita de 1 an, spui loc de joaca!

Aveti nevoie de un coltisor al incaperii. Puneti micutilor la indemana jucarii de toate felurile. Totodata, instalati parintilor scaune pentru a-i supraveghea.

Meniul petrecerii

Petrecere fetitia 1 an

Petrecere fetita 1 an

Petrecere pentru o fetita de 1 an

Avand in vedere ca este o petrecere la care participa copii, nu uitati sa intrebati parintii daca micutii lor se confrunta cu alergii alimentare. Daca da, evitati alimentele sau compusii care le cauzeaza. Snack-urile din fructe taiate marunt si biscuiti din graham sunt solutii la indemana. In plus, sunt sanatoase si hranitoare pentru cei mici.  Cu mamicile puteti fi, fireste, mai “generoase”.

Bun, deci, petrecerea ideala pentru fetita dumneavoastra de 1 an este una restransa, dar plina de emotii pozitive. Asadar, profitati, bucurati-va impreuna, una de cealalta! Impartasiti bucuria cu cei dragi voua!

Sursa foto: Pinterest.