Petrecere Hawaiiana - Idee de Petrecere Tematica - PrettyDeco
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Petrecere Hawaiiana – Idee de Petrecere Tematica

hawaiian party

Indiferent de anotimp, o petrecere hawaiiana ca la tropice nu va duce lipsa de invitati avizi dupa voie buna si distractie. Ba mai mult, utilizand cateva elemente specifice petrecerii hawaiiene, in mod cert gazdele se vor bucura de reactia pozitiva a participantilor. Cu alte cuvinte, va fi un party despre care se va povesti multa vreme.

Care sunt acele elemente specifice unui luau party? Iata-le:

Intampina-ti invitatii cu un lei

hawaiian party

hawaiian party

hawaiian party

hawaiian party

Imediat ce invitatii iti trec pragul, aseaza-le la gat un lei. Astfel, proaspat sositii vor intra deja in atmosfera hawaiiana.

Fie ca este din flori naturale sau din flori de hartie, lei este, fara indoiala, elementul-cheie al unui party luau.

Decoratiuni specifice pentru o petrecere hawaiiana

petrecere hawaiiana

hawaiian party

hawaiian party hawaiian party hawaiian party

La tropice este cald si bine, asadar culorile alese asta trebuie sa reflecte.

Nu pot lipsi mastile tiki, iar pe masa boluri cu flori de ibiscus sau plumeria. La fel de reusit este si un decor din buchete de flori din hartie.

Farfuriile, lingurile si furculitele din bambus sunt reprezentative pentru o petrecere in stil hawaiian. Le puteti comanda online sau gasi in magazine cu specific.

Daca petrecerea va avea loc outdoor, puteti folosi si torte tiki, specifice petrecerilor locale, ce se desfasoara pe plajele hawaiiene.

Lumanarile parfumate cu iz de ocean, cocos sau limeria vor aminti si mai mult de parfumul noptilor de vara petrecute sub cerul insulelor Hawaii.

Serveste fructe de mare si cocktailuri

hawaiian party

hawaiian party

hawaiian party

hawaiian party

Somon, sushi si mahi pe gratar, ori un cocktail de fructe de mare iti lasa gura apa doar citind. Asadar, un bufet din peste si fructe de mare proaspete reprezinta meniul ideal pentru un hawaiian party.

Alaturi de mancare, ce zici de un cocktail Mai Tai?! Sau poate Blue Hawaii?! Sunt doar doua exemple din vasta plaja de cocktailuri alcoolice si non-alcoolice (doar din fructe). Asadar, veti putea servi cocktailuri atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici.

Do the limbo!

hawaiian party

 

hawaiian party

hawaiian party

Limbo never get old! Si nici hoola hoop, pentru cei mai curajosi.

Desigur, ca sa fie si mai interesant, se pot organiza concursuri cu premii pentru cei mai priceputi participanti.

Alegand o tematica atat de indrazneata cum este petrecerea hawaiiana, vei avea parte de o seara de neuitat alaturi de invitati, care te vor vota favoritul lor la capitolul “petreceri wow”. Aloha!

Sursa foto: Pinterest.