Petrecere Tematica Romaneasca - Cum Sa Te Organizezi - PrettyDeco
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Petrecere Tematica Romaneasca – Cum Sa Te Organizezi

Orice zi de nastere sau poate un welcome party, ori petrecere office are nevoie de o cantitate de sare si piper, ca sa iasa din comun. Si cum altfel sa faci asta, daca nu organizand o petrecere cu specific?! Avem noi o idee de petrecere tematica romaneasca pentru adulti, care sigur va va deschide apetitul catre organizat si apoi celebrat:

 

Petrecere Tematica Romaneasca – Noi Suntem Romani!

petrecere tematica romaneasca

petrecere tematica romaneasca

petrecere tematica romaneasca

 

Romanii au, cu siguranta, cu ce se mandri. Costumele noastre populare nu au seaman. In plus, Romania ne-a dat nu numai pamantul pe care il calcam. Ne-a dat si familiile noastre, aici s-au nascut si niste personalitati distinse, care sunt apreciate si peste hotare, dar si niste locuri superbe, unde strainii se grabesc sa ajunga, pentru a le cunoaste. Ca sa nu mai vorbim de mancarea noastra traditionala… Absolut delicioasa!

petrecere tematica romaneasca

petrecere tematica romaneasca

 

Asadar, o petrecere tematica romaneasca, cu mancare traditionala, costume populare si Liviu Vasilica, Gheorghe Zamfir si Tudor Gheorghe in difuzoare ne-ar reaminti tuturor ca avem de ce sa ne mandrim cu tara noastra.

 

Impodobiti sala cu stergare si covoare tesute la razboaiele la care lucrau bunicile noastre. Puneti flori pe mese, caci in fiecare colt al Romaniei oamenii se inconjoara de natura si se bucura de frumos.

petrecere tematica romaneasca

petrecere tematica romaneasca

Meniul ar trebui sa contina neaparat sarmale si mamaliga la ceaun. Alaturi, un toi de palinca veritabila, care sa inteteasca cheful de dans.

 

Alegeti, in loc de tort, o tarta romaneasca, eventual cu branza dulce, dar si sarata, ca sa impacati toate gusturile.

O astfel de petrecere va incanta participantii, cu siguranta. Mai ales daca printre invitati se numara si straini. Acestia adora obiceiurile noastre, si, deci, o petrecere tematica romaneasca ii va convinge de ospitalitatea pentru care ne lauda toti cei care au trecut pe la noi macar o data! Spor la pregatiri, va asteptam cu intrebari!

 

Sursa foto: Pinterest si Prettydeco