Petrecere Walt Disney - Elemente-cheie Ale Unei Petreceri Tematice - PrettyDeco
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Petrecere Walt Disney – Elemente-cheie Ale Unei Petreceri Tematice

petrecere Walt Disney

Din copilarie, ne amintim, in primul rand, de desenul animat favorit. Spre norocul nostru, Cartoon Networks difuza si inca difuzeaza desene pe toate gusturile. Asadar, o petrecere Walt Disney pentru aniversarea micutului dumneavoastra ar fi nu numai o bucurie pentru cei mici, dar si un prilej de a depana amintiri alaturi de oamenii mari.

Jasmine, Rapunzel, Goofy, Daffy Duck, Snow White, Mickey Mouse, Porky Pig sunt numai cateva din starurile care ne indulcesc inca serile. Ei bine, ca sa organizati o petrecere de neuitat, iata cateva elemente ajutatoare:

Invita pe toti apropiatii la aceasta petrecere Walt Disney

petrecere Walt Disney

petrecere Walt Disney

petrecere Walt Disney

petrecere Walt Disney

petrecere Walt Disney

petrecere Walt Disney

petrecere Walt Disney

Suna oamenii dragi, trimite-le invitatii digitale, anunta-i cumva sa isi puna in calendar data si ora la care sunt asteptati la petrecerea anului! Sigur ca nu trebuie sa sari calul, vei invita cercul restrans de prieteni si familie ai micutului tau.

Alege meniul pentru petrecere

Corporate party cu tema "Hai la plaja!"

petrecere Walt Disney

petrecere Walt Disney

petrecere Walt Disney

Mickey si Minnie Mouse

Este o petrecere tematica, deci meniul trebuie sa fie pe masura. Gasesti forme de prajiturele care sa reprezinte personajele desenelor animate prin supermarketuri. In plus, faci cokkies-urile din ce vrei tu, cat mai sanatoase, ca sa se poata bucura si cei mici de ele. In fond, conteaza sa reprezinte personajele ce dau tematica petrecerii.

Alege un meniu rapid, un bufet suedez compus din “racituri”, jeleuri in forma de personaje de desene animate, prajiturele si, bineinteles, tortul spectaculos!

Ofera cadouri celor prezenti

aniversare in stil japonez

Decoratiuni de Craciun din hartie

Ar fi dragut ca fiecare din cei prezenti sa plece acasa cu o mica amintire de la petrecerea micutului tau. Un balon cu forma unui personaj Walt Disney, o jucarie din plus, o caricatura, o fotografie; oricare varianta va incanta invitatii.

Uitati-va impreuna la desene animate

N-ar fi amuzant sa va distrati cu cateva episoade din Tom si Jerry?! Cei doi reusesc sa starneasca rasul chiar si dupa zeci de ani de cand au aparut pe micile ecrane. Asadar, o sesiune de desene animate va delecta pe toata lumea.

Asadar, puneti-va costumul preferat si pregatiti-va de o minunata intoarcere in timp, in perioada preferata a tuturor, copilaria!

 

Sursa foto: Pinterest si Prettydeco.