Petreceri corporate de Craciun tema Hawaii

Idei simple pentru petreceri corporate de Craciun – tematica hawaiiana

 

Vorbim din nou despre petreceri corporate de Craciun asa ca suntem in cautare de idei pentru atunci cand seful te deleaga pe tine sa te ocupi de petrecerea de Craciun de anul acesta…hai sa ne gandim la o tematica care sa scoata din anonimat petrecerea de anul acesta.

 O petrecere Hawaiiana

E o tematica foarte draguta pentru petrecerile corporate de Craciun, e un pic mai atipica, te scoate din atmosfera de iarna si te duce parca pe malul oceanului, unde esti tu pe un sezlong si cu un cocktail in mana.  Mda… Asadar ce ne trebuie pentru o astfel de petrecere ?

– Multa culoare . Adica mult rosu, galben, verde, albastru. Sa se simta multa viata si vitalitate peste tot.Cum facem asta ?Foloseste niste flori mari din hartie , viu colorate. Vor fi un colt de lume hawaiiana intr-o lume mai putin colorata de multe ori. Se gasesc flori atat la bucata , cat si in seturi pentru a amenaja un panou decorativ. Apropo de panoul decorativ, asta e o idee foarte buna pentru facutul pozelor. Un aspect foarte important. Fie montezi cateva flori , fie amenajezi un panou de flori astfel incat oamenii sa vina aici atrasi ca niste albine si sa faca poze frumoase in fel si chip.

panou decorativ poze nunta petrecere photobooth din flori uriase de hartie (Copy)

– Accesorii pentru poze. Deja avem un oarecare decor in spate, trebuie sa avem si ceva ustensile. Ar fi dragut, nu de alta! Uite, de exemplu, poti folosi niste ghirlande de flori in ton cu cele mari, decorative. Mai poti folosi ochelari de soare colorati, poate chiar supradimensionati, umbrelute decorative.

ghirlanda cu flori decor petrecere hawaii corporate party de Craciun

decor accesorii poze petrecere hawaii corporate de Craciun

 

– Aloha!  Acest Aloha nu trebuie sa lipseasca si il poti aduce la petrecere sub forma unei ghirlande cu scris colorat pe care sa o montezi la intrare sau la locul pentru poze.

ghirlanda aloha petrecere hawaii corporate de Craciun

– Multe cocktailuri colorate cu umbrelute si fructe exotice daca se poate.

idei cocktail petrecere hawaii corporate

idei candy bar petrecere hawaii corporate de Craciun

 

Sper ca v-a placut aceasta tematica pentru petrecerile coporate de anul asta si sper sa aveti parte de o petrecere cat mai frumoasa!

Aloha!

Sursa foto : Pinterest si Prettydeco