Photo corner cu baloane [3 lucruri de știut înainte de a-l închiria]
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Photo corner baloane pentru botez [3 lucruri SIMPLE de știut înainte de a-l închiria]

photo corner baloane poze panou bucuresti de inchiriat ilfov aniversare

În acest articol îți prezint câteva aspecte pe care e bine să le ai în vedere atunci când închiriezi un photo corner baloane pentru botez(sau o petrecere aniversară). Vezi toate produsele pentru o petrecere cu tematica Baloane cu aer cald.

Dar, mai înainte de a începe, să ne gândim puțin la următoarea întrebare.

Ce vă doriți voi de la acest panou de poze?

Răspunsurile ar putea fi:

  • să fie un colț /loc unde să facem poze cu invitații
  • să fie colorat, vesel
  • să fie personalizat
  • să ne fie asigurat transportul

Majoritatea tipurilor de panou poze botez ce pot fi găsite pe internet satisfac cele de mai sus. Adică, sunt și în tematică, pot fi personalizate cu numele. Dar, pentru a nu plăti extra la sfârșit, îți recomand să te asiguri că aceste 3 aspecte enumerate mai jos sunt discutate și clarificate cu furnizorul ales de tine.

1. Livrarea este inclusă în preț

E foarte important, mai ales că necesită un transport special, de regulă astfel de obiecte nu încap într-o mașină normală. În plus, nu cred că vă doriți să vă ocupați timpul cu astfel de drumuri înainte de botez.

! Fiți atenți să menționați dacă doriți ca acest panou botez să fie livrat în Ilfov. Mulți dintre furnizori asigură transportul gratuit doar pentru București și e posibil să fie nevoie să achitați o taxă extra. De aceea, menționați încă de la început unde aveți nevoie a fi montat pentru a nu se crea confuzii.

2. Montajul este inclus în preț

Este nevoie ca cineva să se ocupe să monteze cât mai plăcut vizual întreg decorul. De regulă, cei care aduc panoul se ocupă să realizeze și punerea sa pe poziții. Asta, în funcție de unde ați discutat cu cei de la locație că îl veți amplasa.

Referitor la locul amplasării, am observat că atunci când alegem un astfel de loc e bine ca el să nu fie atât de aproape de zonele de acces/intrări/uși/zone de trafic. Oamenii au nevoie de puțină intimitate atunci când fac poze, chiar dacă este un loc vesel și devine mereu aglomerat. E minunat, dar țineți minte că e nevoie să nu fie așezat chiar la intrare sau langă o altă ușă.

3. Personalizarea este inclusă în preț

Nu orice panou foto botez are inclusă personalizarea în oferta sa de preț așa că întreabă de la bun început și de acest aspect.

Dacă nu e inclusă personalizarea din partea lor, vezi aici o metodă prin care poți adăuga numele copilului, fără costuri foarte mari. Comandă-ți separat un steguleț personalizat cu numele lui și îl poți prinde chiar tu de panou.

Iată ce modele de photo corner botez cu baloane mi s-au părut mie drăguțe și potrivite pentru o astfel de petrecere:

Panou poze cu baloane ghirlandă

Le puteți închiria de aici. Recomand să alegeți un model pentru panoul rotund, ceva printat în culorile evenimentului. Dacă îl lăsați alb, se va vedea o dungă pe mijloc, ca urmare a faptului că este realizat din două bucăți. Dar, cum vedeți și în imagini, dacă alegeți un model printat pentru panoul rotund, se vede fain.

photo corner baloane poze panou bucuresti de inchiriat ilfov aniversare

Photo corner cu baloane cu aer cald

Aici, panoul de poze este un pic mai mare și are o formă clasică.Se potrivește atât pentru băieți, cât și pentru fetițe. Ca și dimensiuni, el are 2,30×2,30 m, deci destul pentru voi și invitați. Nu are personalizarea inclusă, se poate face la cerere.

Se poate închiria de aici.

photo corner baloane panou poze baloane
photo corner baloane poze panou bucuresti de inchiriat
se poate amenaja si cu baloane

Concluzie

Să ai un photo corner cu baloane la petrecerea de botez este un lucru destul de ușor de realizat și pe placul multor persoane.

Te invit să descoperi ce tematică ai putea avea la petrecerea ta de botez și cum poți integra un astfel de panou pentru poze.

Sunt aici să te îndrum.

A scris cu drag,

Georgiana