Photocorner botez toamna- Cum l-am făcut
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Photocorner pentru botez toamna

photocorner panou foto decor poze nunta botez majorat petrecere

Astăzi vă prezint cu mare drag ultimul photocorner pe care l-am realizat în această toamnă. Dacă ești interesat, te invit să intri pe site să descoperi toate tipurile de photocorner sau panouri poze pe care le avem.

Botezul s-a ținut la Ambery Home, un spațiu pe care nu îl știam, până acum. Se află în Pipera, Voluntari și are aerul unei grădini englezești, totul fiind ales cu grijă. Mi-a plăcut foarte mult și m-am mirat tare că nu îl știam. 😀

Așa cum vedeți și în numele de pe panou, a fost petrecerea de botez a unui băiețel. Mămica și-a dorit o cromatică care să nu fie cea clasică pentru băieței, cu nuanțe de bleu, albastru, ci să ne apropiem de nuanțele de toamnă, mai degrabă.

in-lucru-panou-photo-photocorner-poze-botez-toamn
photocorner panou foto poze nunta botez petrecere majorat de inchiriat
photocorner panou foto decor poze nunta botez majorat petrecere

Eu sunt mare fană a rozetelor 🙂 și îmi sunt un ajutor de nădejde atunci când am de decorat o suprafață într-un timp scurt.

Sunt foarte potrivite în multe tematici, de la cele elegante, la cele super-colorate precum petrecerile mexicane.

Aici un set de rozete colorate, de petrecere, cu care poți decora singur un panou,perete sau orice și practic, faci un photocorner singur. Aduc un aer festiv, cu siguranță!

Cum le-am lipit?

Am folosit bandă dublu adezivă, una subțire și destul de puternică. Și am mai avut nevoie de ceva răbdare, tot procesul de lipire mi-a luat 3 ore. Dar, eu chiar am răbdare, așa că, aș mai fi stat! 😀

Scrisul a fost prins tot cu bandă dublu adezivă, dar doar cât să facă aderență pe rozete și să îi fixez poziția. Fiecare cuvânt are găurele în capete și pe acolo am prins gută transparentă, pe care am fixat-o pe spatele panoului tot cu bandă dublu adezivă. Sper că ați înțeles. 🙂

Scrisul mi-a fost făcut pe comandă și l-am achiziționat de la Tomvalk.

În concluzie!

Panoul s-a potrivit foarte bine cu toamna de afară, dar a avut și un pic de eleganță, ceea ce l-a făcut potrivit cu locația aleasă. Detaliile despre panou găsești aici, dar, ca idee, are aproximativ 2m înălțime și 2.30 m lățime.

Acum îl găsiți de închiriat și eu mă bucur că, împreună cu colegul meu Emil, mergem în cât mai multe locuri să aducem bucurie.

Sper să vă placă, revin și cu alte idei, tot aici pe blog! 🙂

Georgiana