Photocorner de închiriat sau de vânzare?
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Photocorner de închiriat sau de vânzare?

Iată întrebarea!

Tu ce alegi și cum alegi între un photocorner de închiriat și unul făcut pe comandă?

Știu că atunci când ești în căutarea unui astfel de decor pentru evenimentul tău, este greu să alegi și să înțelegi de ce diferă unele prețuri atât de mult. Îți place unul, dar îți depășește bugetul și nu mai știi unde e calea de mijloc.

În acest articol voi pune pe “hârtie” avantaje și dezavantaje de ambele părți astfel încât tu să iei cea mai bună decizie și să ai un photocorner de care să te mândrești la petrecere.

Înainte de a intra în lista cu avantaje și dezavantaje, te invit să te gândești care sunt nevoile tale. În funcție de ele (de nevoile tale), vor avea relevanță aspectele de mai jos. Adică, să stai 2-3 minute și să te gândești limpede cum vrei să faci.

Mai departe, intrăm în subiect…

Ce photocorner ți se potrivește?

  • Dacă ești în căutarea unui photocorner ieftin, adică cu o investiție de minim 100-150 euro, atunci decorul de închiriat este potrivit pentru tine.
  • Dacă ești în căutarea unui decor care să nu se regăsească la toate petrecerile, atunci photocornerul făcut pe comandă este pentru tine.

Iată câteva aspecte foarte importante de care să ții cont atunci când ești în căutarea unui decor pentru poze:

1. Bugetul

Unul dintre cele mai importante aspecte pe care le ai în calcul atunci când îți cauți un panou este bugetul.

Dacă ai un buget relativ mic și nu vrei oricum să aloci foarte mult acestui aspect (decorurile pentru poze), atunci un photocorner de închiriat este potrivit pentru tine.

Minimul ce se găsește pe piață pe partea de închiriat pornește de la 150 euro și include și transportul.

Dacă ești dispus să aloci mai multe resurse pentru decor, atunci mergi în direcția unui photocorner făcut pe comandă.

Eu una votez prin a nu face acest aspect-BUGETUL the one and only! Ci să îl tratăm așa cum se cuvine,cu respect și atât. 🙂 Este important, dar nu trebuie să acapareze întreaga atenție.

2. Cât de importantă este pentru tine unicitatea lui?

Un alt aspect de care să ții cont. Dacă îți dorești ceva care să reprezinte întru-totul unicitatea evenimentului vostru, fără alte compromisuri, atunci mergi direct pe varianta unui photocorner făcut pe comandă. Ceva care să spună de la sine ceva despre voi.

Se găsesc tot felul de idei pentru photocornere, de la cele cu flori din hârtie, rozete, până la cele cu flori naturale sau alte elemente. Important e ca voi să simțiți în ce direcție să mergeți.

Dacă nu țineți neapărat să fie ceva ce nu ai mai văzut sau vreți doar un panou unde să puteți face poze alături de invitați, atunci mergi pe varianta unui panou de închiriat.

3. Ce vei face cu el după eveniment?

Dacă îți face cu ochiul decorul și ai deja idee cum poți îl poți folosi și după eveniment, atunci poți merge pe varianta unui decor făcut pe comandă.

Mulți dintre clienții mei “au găsit” întrebuințări foarte frumoase ale decorului după nuntă sau botez.

De exemplu, o clientă avea un studio așa că panoul cu flori pe care i l-am creat pentru petrecere a decorat excelent un perete alb.Poți să îl vezi aici.

Dacă nu ai cum să îl refolosești, nu are rost să te complici. Alege să închiriezi un panou.

Soluție de mijloc – Închiriezi un panou și personalizezi prin scris

Această variantă, destul de întâlnită în ultima perioadă, constă în a închiria un panou, dar căruia îi dau o notă personală. Îi adaugi un scris cu numele vostru/al copilului sau un mesaj anume.

O altă soluție de mijloc, și mai bună, este cea a panourilor cu rozete.

De ce?

Pentru că:

  • de fiecare dată când închiriezi, eu realizez decorul din rozete special pentru evenimentul tău, așa că poți alege fără nicio problemă culorile voastre preferate.
  • pe lângă asta, poți adăuga și scrisul personalizat.

Photocornerul sau decorul pentru poze este locul unde se strâng invitații în jurul tău și creați acele amintiri minunate. Toate momentele sunt frumoase, însă cele de la panou rămân în fotografiile voastre.

Merită să le revezi peste ani cu zâmbetul pe buze, cu o stare de încântare și de “a fost ce trebuie!”

Așa că îndrăznește și caută varianta care să te bucure și să fie potrivită ție, evenimentului tău.

Poate fi chiar mai simplu decât te-ai fi gândit inițial.

Tu ce alegi? Photocorner de închiriat sau de vânzare?

Dacă vrei să te ajut în alegerea photocornerului, fie că vorbim de o petrecere de nuntă, botez, majorat, aniversare, fie că este un eveniment corporate, sunt aici și am mulți ani experiență în alegerea lor. 🙂

Cu drag,

Georgiana

contact@prettydeco.ro

0766 345 893