Cum Faci Cu Un Buget Minim Un Photocorner Pentru Petrecerea De Botez - PrettyDeco
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Cum Faci Cu Un Buget Minim Un Photocorner Pentru Petrecerea De Botez

Mamicile sunt, in general, mai emotionate de botez decat de insasi nunta lor. Pentru ca da, puiul tau merita totul! Dar, pentru fiecare in parte, “totul” are valoare diferita, in functie de cat iti permiti, din punct de vedere financiar. Noi avem o veste tare buna: poti organiza o petrecere de neuitat fara sa cheltui o avere. Iata, spre exemplu, cum faci cu un buget minim un photocorner pentru petrecerea de botez:

 

DIY Photocorner Pentru Petrecerea De Botez

In primul rand, alege coltul unde vrei sa se petreaca distractia suprema! Pentru ca da, photocorner-ul este cea mai mare atractie a unei petreceri, statistic vorbind! Apoi, fiind vorba de botezul puiului tau, gandeste-te la culorile care vrei sa predomine. Poate vrei un pic de roz, daca este fetita, sau un albastru pe ici-colo, daca este un baietel. Sau poate doar alb, de colo pana colo.

 

Apoi, gandeste-te din ce vrei sa fie panoul tau. Noi avem variante din pom pomi, rozete si flori de toate marimile si culorile.  

 

Oricare panou este insotit de un suport demontabil. Asadar, o sa va descurcati sa il montati si demontati cu usurinta.

 

In fata panoului, instalati aparatul foto. Aveti nevoie de un suport pentru acesta si de un aparat care sa scoata poze in timp real. Se pot inchiria. Noi recomandam sa aveti si cateva accesorii amuzante pe care invitatii le pot purta in timpul fotografierii.

 

Ca sa va faceti o idee, pretul unui panou porneste de la 290 de lei. Impreuna cu celelalte elemente, ajungeti la un pret mai mult decat rezonabil. Asadar, puteti beneficia de un photocorner pentru petrecerea de botez cu un buget de maxim 500 de lei.

 

Asadar, bebelusul tau poate avea parte de absolut tot la prima sa petrecere. Nu trebuie sa faci rabat de la nimic, ci doar sa gasesti o varianta accesibila. Trebuie doar sa vrei!