Scenografie cu flori gigant pentru expoziție [ArtSafari]
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Scenografie cu flori gigant pentru Expoziția Grădinile Palatului [ArtSafari, 2024]

Grădinile Palatului este o expoziție din cadrul ArtSafari deschisă până pe 14 aprilie 2024. Vă invit să mergeți la Palatul Dacia și să o vizitați, dacă nu ați fost încă, întrucât prezintă o selecție superbă de tablouri florale. Veți avea ocazia să vedeți și florile gigant din organza pe care le-am realizat cu ocazia acestui proiect minunat.

Recunosc, atunci când am schițat ce flori aș vrea să creez pentru această expoziție, m-au inspirat cel mai mult acele mici tablouri, în acuarelă, ale Reginei Maria.

Poate simplitatea lor sau poate faptul că sunt flori atât de cunoscute de către noi, m-au făcut să le desenez și eu pe schița mea. Vorbesc de maci și de brândușe.

schița realizată de mine

Ei bine, pentru această frumoasă expoziție din cadrul ArtSafari, anul acesta am făcut un set, un pâlc de flori, mai exact. Flori din cele mari, bineînțeles, ce creează o atmosferă 3D în încăpere.

Florile sunt realizate din organza și au un aspect tare diafan.

Ele par o prelungire firească a florilor pictate de maeștii artei. Dintre autorii tablourilor, îi amintim pe Luchian, Grigorescu, Tonitza, Aman, Mützner și Regina Maria.

Am primit un feedback minunat din partea organizatorilor, cum oamenii își fac necontenit poze cu florile și le admiră, bucurându-se de ineditul acestui decor în cadrul unei expoziții.

Și pentru mine a fost o încântare să finalizez acest proiect. O onoare mai mult, știind că florile vor fi așezate printre adevărate opere de artă.

Fotografiile sunt făcute de Delia Șimon pe care o găsiți aici.Veți fi încântați de ce veți vedea.

De asemenea, îi mulțumesc lui Eveline pentru ilustrația superbă ce indică numele atelierului meu în cadrul expoziției. Pe ea o găsiți aici.