Shooting sau lansare de produs? Iată idei de decor - Prettydeco
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Shooting sau lansare de produs? Câteva idei mai atipice de decor

În mod normal, lansările de produs se fac în cadrul unui studio, cu un decor minimalist. Dar ce ar fi dacă ai schimba un pic traiectoria? Ce ar fi dacă ai aduce un wow moment în lansarea produsului tău?

Îți propun câteva idei care să scoată din anonimat orice lansare de produs și orice shooting. Sau, mai bine zis, orice ai face, vei fi scos din anonimat.

Decor floral atipic, supradimensionat

Fascinată fiind mereu de ideea de grădină fermecată, eeh, gândiți-vă cum mă simt când privesc aceste fotografii….
They are blooming in my head, and heart, of course!

Tocmai de aceea am pornit și eu pe acest drum, al acestor creații..mi se par efectiv fabuloase. Ce flori din organza am creat eu puteți vedea aici. Florile de hârtie supradimensionate, create de mine sunt aici.

Știu că e de făcut un drum lung, dar, ce mai contează…


———–

Să vă zic un pic și din culise, de ce este un drum lung.

Pentru a crea frumusețile de mai jos nu găsești nicio rețetă, nicăieri.

Ici și colo, câte o spicuire, câte o frântură de reel care îți face inima să tresalte, mai-mai oi afla din ce material au făcut florile acelea tip muscari (clopoței). Dar nu.

Totul se face doar testând și încercând pe cont propriu. Nu vă zic cât m-am hârjonit astă-primăvară cu un bulb. Adică să îi dau acea formă și nu am fost mulțumită de rezultat. Dar, după ce l-am terminat știam ce pot să îmbunătățesc și ce materiale să folosesc la următorul.

Revenind la ideea postării de astăzi, da, cred cu tărie că aceste decoruri sunt o formă de artă. O formă de manifestare a creativității și a frumosului.

Florile supradimensionate mai sunt doar acele flori ce se foloseau la evenimente, produse în China în cantități uriașe și pe care le putei găsi în Dragonul Roșu la saci. Nu.

Cele de mai jos sunt o formă de artă și au nevoie de atenția, răbdarea și considerația noastră.

Da, ele necesită multă muncă, eforturi pe măsură, dar rezultatele …Vă las pe voi să trageți concluziile! 🙂

Artiștii responsabili pentru frumusețea de mai jos sunt: : @zhangnijun și @nanpaper_art. Îi admir nespus și sper să ajung să îi vizitez la un moment dat! Fingers crossed! 🙂

Dacă vreți să vorbim mai multe despre o idee care v-a plăcut sau un proiect la care vă gândiți de mult, mă găsiți aici contact@prettydeco.ro sau, mai simplu, la 0766 345 893.

Gânduri bune, mereu!