tematica de nunta: basmele
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Tematica de nunta: Basmele

Pentru ca am crescut cu povestirile fantastice, am visat dintotdeauna la o nunta ca in basme, in care noi sa fim printesele propriei noastre povesti. Daca v-au placut Alice In Tara Minunilor, Cenusareasa, Alba ca Zapada ori Frumoasa in Padurea Adormita, nu ratati ideile pe care pe care le voi expune mai jos pentru a decora nunta voastra potrivit cu tematica de nunta basmele.

nunta ca in basme ghirlande din cartile bunicii

Simboluri

In primul rand, tineti cont de simbolurile cheie care apar in povestea preferata. De exemplu, daca este vorba de o nunta in stil Alice in Tara Minunilor, nu trebuie sa lipseasca ceainicele din portelan, ceasurile, cheile si cartile de joc, palariile sofisticate si Iepurii, ori elementele supradimensionate. O rochie de mireasa in stil burlesque si un buchet de flori din hartie in stilul lui Alice vor completa povestea.

alice_in_wonderland_wedding_ceainic decor nunta

alice_in_wonderland_wedding_idei marturii nunta

Alice-In-Wonderland decoratiuni

Alice-In-Wonderland decoratiuni carti de joc

candy-bar decor nunta tematica ca in basme Alice in Tara Minunilor decor nunta Alice in Tara Minunilor tort

Va recomand aici , aici  si aici trei buchete de mireasa confectionate din flori de hartie minunate, adunate din taramul magic al lui Alice. Domnisoarele de onoare nu trebuie nici ele neglijate. Buchetele acestora pot fi facute din paginile povesti nemuritoare aici.
Avantajul buchetelor cu flor din hartie este acela ca nu se deterioreaza pe termen lung, asa cum se intampla cu florile naturale.

buchet de mireasa alice in tara minunilor alice in wonderland buchet cununie civila buchet domnisoara onoare

inspiratie de nunta buchet flori din hartie Alice in Wonderland bleu anemone albe si purpuriu

buchet de mireasa ALice in WOnderland

Ghirlandele

Sunt elemente decorative nelipsite de la orice nunta. Va propun girlandele din hartie, decupate din povestile sau cartile preferate. Le poti atarna de tavan, deasupra prezidiului, ori in coltul de facut poze pentru efect de tip cascada. Ca alternativa, alegeti ghirlandele din flori confectionate din hartie de matase, colorate si delicate. Intrati aici si admirati-le, cu ele sala de eveniment va deveni fermecata!

cenusareasa decor ca in basme nunta tematica

ghirlande din povesti basme decor tematica nunta

candy-bar ghirlande decoratiuni

ghirlande cu flori albe din hartie inspiratie nunta in aer liber gradina exterioara masa candy bar

Florile imense din hartie

Sunt special destinate pentru decorul arcadelor sau pentru fundalul coltului de facut poze. Vetii avea parte de ce cele mai spectuloase poze, ce vor pastra ambianta feerica ori de cate ori va veti uita la ele. Aici gasiti florile imense din hartie pentru o nunta ca in povesti.

arcade flori de hartie imense decor nunta

arcade decor nunta flori imense de hartie

arcada decoratiuni flori de hartie imense

flori panou decorativ nunta photobooth

Nu uitati de covorul rosu la intrare, caleasca cu cai albi, candelabrele impunatoare. La fel si suporturile de lumanari, diademele sau rochiile de mireasa cu trena. Toate acestea sunt elemente ce contribuie la o nunta de basm!

decor ca in basme nunta tematica

candelabru decor nunta

A scris cu drag,

Georgiana S

Surse foto:
PrettyDeco
Pinterest
http://www.praisewedding.com
http://bodasnovias.com/