Tematica de nunta Venetia Romeo si Julieta
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Tematica de nunta Venetia + Romeo si Julieta

De mult am in minte tema asta si am tot lasat-o deoparte, dar nu merita asta.Asa ca hai sa  asternem pe ecran tematica de nunta Venetia 🙂

Venetia – prima si prima data te gandesti la carnavalul de la Venetia , mai departe te gandesti la masti. Le poti folosi in multe locuri , pornind de la marturii pentru invitati, pana la ornatul tortului. Mi se mai pare interesant ca numarele de masa sa fie decorate cu o masca , poate e chiar suficient .

M-am gandit insa ca ar fi mai interesant sa fac o extensie mica acestei tematici. Venetia e si locul povestii Julietei si a lui Romeo si de aici incepe toata frumusetea.Si creativitatea ,bineinteles.

In primul rand, paleta de culori ar trebui sa cuprinda acel rosu pasional, aprins. Am vazut si lumanari culoarea asta si mi se par foarte potrivite cu atmosfera.

Potrivite ar mai fi vasele pentru flori sau decorative de genul potirelor, celor medievale. Sa nu uitam de pergament si scrisori de dragoste…o intreaga poveste se tese .

Mai jos am gasit cateva poze potrivite cu aceasta tema frumoasa si romantica. 🙂

inspiratie idei nunta tematica venetia romeo si julieta aranjament masa vas auriu potir medieval culori flori marsala rosu aprins roz verde lumanari nunta masa decor venetian romeo julieta inspiratie flori masa nunta aranjament vas auriu inspiratie nunta roz alb magenta  inspiratie nunta venetia marturii sticlute cu potiunea dragosteiinspiratie nunta venetia romeo si julieta decor lumanari rosu burgund idei inspiratie nunta tematica romeo si julieta lumanari rosii visinii meniu pergament inspiratie nunta decor masa tematica romeo si julieta venetia inspiratie nunta tematica  venetia  marturie invitati masca inspiratie nunta venetiana masca carnaval

Asadar, elementele cheie pentru aceasta tematica raman : masca, lumanarile (aurii sau visinii), pergamentul, vasele cu aspect de potir, aspect vintage, medieval.

Culoarea cea mai potrivita ramane, parerea mea, marsala iar bila alba pentru originalitate este oferita marturiilor sticlute Love potion 🙂

Foarte interesanta ideea! Hai ca am dat si premii astazi! 🙂

 

Spor la inspirat si decorat tematica de nunta Venetia & co,

Georgiana

 

Sursa foto : Pinterest