Termeni si conditii - PrettyDeco

Termeni si conditii

Site-ul www.prettydeco.ro, numit în continuare Prettydeco, este proprietatea S.C. Prettydeco S.R.L-D, cu sediul in Mogosoaia, str. Plantelor, nr. 24A, judetul Ilfov, înregistrata la Registrul Comerţului sub numărul J23/3866/2013, CUI 32620850, titulară a contului nr. RO22INGB0000999904131551 deschis la ING Bank, Sucursala Nicolae Balcescu, numită în continuare S.C. Prettydeco S.R.L.-D.

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor şi condiţiillor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenţie a acestora. S.C. PRETTYDECO S.R.L.-D îşi asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesând această pagină, numită “Termeni şi condiţii”.

S.C. PRETTYDECO S.R.L.-D garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul PRETTYDECO şi nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. PRETTYDECO S.R.L.-D

Dreptul de a crea o legătură web – link – către PRETTYDECO este limitat, neexclusiv şi revocabil, şi este acordat atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru S.C. PRETTYDECO S.R.L.-D. sau oricăruia dintre partenerii noştri, numai după obţinerea în scris sau prin e-mail a acordului nostru.

1. Dreptul de autor al S.C. PRETTYDECO S.R.L.-D. asupra informaţiilor publicate pe site

Întregul conţinut al site-ului PRETTYDECO – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, e-mail-uri, scripturi, programe şi alte date – este proprietatea S.C. PRETTYDECO S.R.L.-D. şi a furnizorilor săi şi este apărat de Legea pentru protecţia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul S.C. PRETTYDECO S.R.L.-D. a oricărora din elementele enumerate mai sus se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare. Se permite folosirea site-ului PRETTYDECO numai în limitele menţionate în prezentul document.

În cazul în care suspectaţi că unul sau mai multe din materialele de pe site-ul www.prettydeco.ro încalcă legea drepturilor de autor, vă rugăm să sesizaţi acest lucru prin trimiterea unui e-mail la adresa contact@prettydeco.ro.

2. Produsele şi serviciile oferite de S.C. PRETTYDECO S.R.L.-D. pe site-ul PRETTYDECO, politica de preţuri

S.C. PRETTYDECO S.R.L.-D. îşi rezervă dreptul de a-şi selecta clienţii. Produsele oferite de PRETTYDECO sunt, majoritatea, produse personalizate.Ele sunt invechite prin diverse tehnici, avand aspect de produs vechi si utilizat. Produsele sunt oferite în condiţiile respectării prevederilor prezentului document şi în limita stocului disponibil. Din acest motiv S.C. PRETTYDECO S.R.L.-D. îşi rezervă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu se mai regăseşte în oferta curentă a importatorului.

Preţurile prezentate pe site includ TVA (24%) şi nu includ costurile de livrare, în afara cazului în care transportul gratuit se specifică în mod expres pe site. Preţul de achiziţie tipărit pe factură va fi acelaşi cu cel stabilit de S.C. PRETTYDECO S.R.L.-D. în momentul confirmării comenzii ca fiind comandă fermă.

Foarte rar unele produse pot avea pe site preţuri greşite, stabilite în mod eronat de către aplicaţia noastră informatică. În aceste condiţii, întotdeauna se consideră preţ final cel acceptat de către client în cadrul discuţiilor purtate cu persoana de contact de la S.C.PRETTYDECO S.R.L.-D.

S.C. PRETTYDECO S.R.L.-D.nu oferă nicio garanţie, în mod expres, nici implicit, în ceea ce priveşte inclusiv, dar fără limitare la, funcţionarea acestui site, informaţia, corectitudinea descrierilor, actualizarea conţinutului, produsele de pe site precum şi potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site şi cumpărarea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu strict cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

Informaţiile care prezintă un produs pe site (descrierile produselor, specificaţii tehnice, imagini, simboluri) au caracter strict orientativ. S.C. PRETTYDECO S.R.L.-D. îşi rezervă dreptul de a modifica descrierile şi specficaţiile produselor fără o notificare prealabilă.

3. Plata produselor

Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate pe site-ul PRETTYDECO conform acestor “Termeni şi condiţii” se poate efectua ramburs (la primirea coletului)sau prin transfer bancar. S.C. PRETTYDECO S.R.L.-D. îşi rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata produselor în avans. Plata în avans se poate realiza prin ordin de plată în contul nr. RO22INGB0000999904131551 deschis la Ing Bank, Sucursala Nicolae Balcescu. Dovada plăţii trebuie trimisă către S.C. PRETTYDECO S.R.L.-D. la adresa de e-mail contact@prettydeco.ro . Livrarea va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul S.C. PRETTYDECO S.R.L.-D. sau dupa primirea dovezii platii.

4. Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face prin curier oriunde în ţară sau strainatate , cu plata transportului de catre cumparator. S.C. PRETTYDECO S.R.L.-D. îşi rezervă dreptul de a confirma comenzile înainte de onorarea lor prin contactarea clienţilor. Costurile de expediere vor fi comunicate clienţilor înainte de livrarea produselor comandate.

În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menţionată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni încă o dată după ce reuşeşte să ia contact cu acesta, după care comanda va fi anulată şi produsul returnat la sediu, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Recepţia produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună şi corespund cantitativ şi calitativ cu ceea ce s-a comandat. Recepţia este facută în momentul semnării documentelor fiscale legale ce însoţesc coletul. Factura constituie contract de vânzare/cumpărare conform legislaţiei româneşti în vigoare. Clientul îşi exprimă acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul că a primit produsele care sunt conforme cu comanda şi cu nevoile acestuia.

S.C. PRETTYDECO S.R.L.-D. îşi rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. PRETTYDECO S.R.L.-D. care includ: greve, acte de terosrism, incendii, explozii, acţiuni guvernamentale, inundaţii, proteste, tulburări civile sau alte impedimente de forţă majoră conform uzanţelor legii româneşti.

5. Promoţii şi concursuri

S.C. PRETTYDECO  S.R.L.-D  stabileşte regulamentele promoţiilor şi ale concursurilor pe care le organizează. Aceste regulamente sunt aduse la cunoştinţa eventualilor participanţi prin intermediul site-ului propriu, a paginii de Facebook sau a blog-ului PRETTYDECO. De aceste promoţii beneficiază doar comenzile care respectă întocmai regulile afişate pe site. De asemenea, promoţiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp specificată în regulament şi în care promoţia este validă şi numai în limita stocului disponibil. Nu garantăm disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoţie şi o putem întrerupe sau anula în orice moment fără nicio notificare prealabilă.

6. Garanţia produselor

Condiţiile de garanţie sunt în conformitate cu Legea 449/2003 (modificată prin O.U.G. nr. 174/2008) şi O.G. 21/1992.

Garanţia oferită pentru produsele prezentate pe site este de 1 an de zile.

Garanţia se pierde în următoarele situaţii:

în cazul intervenţiilor sau reparaţiilor produsului executate de persoane neautorizate;
în cazul utilizării produsului pentru alte scopuri decât cele pentru care a fost conceput şi recomandat;
în cazul nerespectării de către cumpărător a condiţiilor de păstrare, utilizare şi întreţinere prevăzute în documentaţia care însoţeşte produsul;
în cazul deteriorărilor termice, mecanice ale produselor datorate incendiilor, accidentelor de orice fel, intemperiilor sau neglijenţei în utilizare.
Prin însăşi natura lor – fiind decoraţiuni vintage – obiectele comercializate de S.C. RETRO BOUTIQUE S.R.L. pot prezenta atribute caracteristice obiectelor vechi (mici pete sau zgârieturi, deteriorări superficiale ale materialului, etc.). Acestea nu se consideră a fi defecte de fabricaţie şi, în aceste cazuri, condiţiile de garanţie nu pot fi invocate. Clientul poate cere însă returul produsului fără a fi necesară vreo explicaţie, în condiţiile legii.

Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de S.C. PRETTYDECO S.R.L.-D. faţă de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de S.C. PRETTYDECO S.R.L.-D. de la acest client.

7. Dreptul de returnare a produselor cumpărate

Clientul are dreptul să notifice în scris  sau telefonic S.C. PRETTYDECO S.R.L.-D. că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 5 zile lucrătoare de la primirea produsului conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanţă şi poate returna produsul (produsele) în acelaşi termen de 5 zile. Ulterior acestui termen, produsele nu mai sunt primite.Costul transportului va fi suportat de cel care returneaza. Aplicam aceste prevederi pentru ca suntem un atelier handmade, nu un magazin cu desfacere, comert .

S.C. PRETTYDECO S.R.L.-D. va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 20 de zile lucratoare de la data primirii produsului.

Atentie! In cazul in care este achizitionat un produs personalizat , banii returnati vor reprezenta 35 % din valoarea produsului,costul transportului fiind suportat de cel care returneaza.Banii vor fi inapoiati in cel mult 20 zile de la data primirii produsului inapoi.

Aplicam aceste prevederi, deoarece trebuie sa ne acoperim costul cu forta de munca si materialele folosite.Produsul returnat nu va mai fi pus la vanzare, ci reprezinta o pierdere pentru atelier.

 

8. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile către alte site-uri, erori de funcţionare

Site-ul PRETTYDECO este găzduit de serverele unei terţe firme. S.C. PRETTYDECO S.R.L.-D. nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site, indiferent de motivele apariţiei lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări sau actualizări ale scripturilor programate. S.C. PRETTYDECO S.R.L.-D. nu va putea fi făcută răspunzătoare pentru erorile apărute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului PRETTYDECO. S.C. PRETTYDECO S.R.L.-D. nu răspunde de conţinutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul PRETTYDECO. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauză.

9. Politica de confidenţialitate

S.C. PRETTYDECO S.R.L.-D. garantează securitatea şi confidenţialitatea datelor găzduite şi transmise prin sistemul său informatic. Aceste informaţii vor putea fi folosite de către S.C. PRETTYDECO S.R.L.-D. pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoţii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale către S.C. PRETTYDECO S.R.L.-D. nu implică obligativate din partea utilizatorilor iar aceştia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanţe şi pot solicita în mod gratuit ştergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare în vederea ştergerii acestora din baza de date, se va data, semna şi trimite prin e-mail de către persoana înscrisă în baza de date la adresa contact@prettydeco.ro sau prin poştă la adresa: S.C. PRETTYDECO S.R.L.-D., str. Plantelor, nr. 24A, Mogosoaia, Ilfov.

S.C. PRETTYDECO S.R.L.-D. se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terţi. Datele personale vor putea fi însă transmise autorităţilor în drept să verifice tranzacţiile comerciale sau altor autorităţi în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

Informaţiile furnizate către S.C. PRETTYDECO S.R.L.-D. sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului S.C. PRETTYDECO S.R.L.-D., abonarea la newsletter, etc.), conform legilor în vigoare. S.C. PRETTYDECO S.R.L.-D. nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terţi, nu încurajează spam-ul şi nu face publice datele furnizate de clienţii săi, fără acordul explicit al acestora.

S.C. PRETTYDECO S.R.L.-D. certifică faptul că va respecta drepturile clienţilor, conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerţul electronic, precum şi a Ordonanţei nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea nu are un caracter limitativ):

1. Dreptul de a cere S.C. PRETTYDECO S.R.L.-D. să confirme prelucrarea sau nu a datelelor personale ale clientului, în mod gratuit;
2. Dreptul de a cere S.C. PRETTYDECO S.R.L.-D. să rectifice, actualizeze, blocheze sau şteargă, în mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conformă dispoziţiilor Legii nr. 677/2001;
3. Dreptul de a cere S.C. PRETTYDECO S.R.L.-D. să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor personale ale clientului;
4. Dreptul de a cere S.C. PRETTYDECO S.R.L.-D. să înceteze expedierea de mesaje promoţionale.

Orice astfel de cerere/notificare se trimite prin e-mail de către persoana înscrisă în baza de date, la adresa contact@prettydeco.ro.

10. Forţa majoră

Niciuna din părţi nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligaţiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este cauzată de un eveniment de forţă majoră. Forţa majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părţilor şi care nu poate fi evitat.

11. Dispoziţii finale

Orice altă problemă cauzată de produsele şi serviciile prezentate pe PRETTYDECO şi care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluţiona pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor de către utilizator. În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată române sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele părţi.

Fiind de acord cu aceşti “Termeni şi condiţii de utilizare a site-ului PRETTYDECO”, clientul îşi asumă în totalitate consecinţele ce decurg din folosirea în aceste condiţii a site-ului.

Leave a Reply