Tu ce flori alegi pentru nunta de hartie ?
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Tu ce flori alegi pentru nunta de hartie?

Nunta de hartie , un prilej de a-ti arata dragostea si , mai ales ,de a sarbatori primul an de iubire oficiala alaturi de persoana aleasa si ,bineinteles, un prilej de a-ti face cadou un minunat buchet de flori.

De ce sa alegi un buchet de flori din hartie?

Te va readuce in peisajul de nunta un buchet de flori din hartie, un buchet neconventional si indraznet si pe care il vei avea amintire intreaga casnicie.

Un alt motiv pentru care sa alegi buchetul de flori din hartie e ca il poti avea in orice culori vrei tu, indiferent de sezon. Poti avea un buchet foarte colorat si vesel in plina iarna.

Florile mai poti fi realizate din povesti, din partituri muzicale , din ziare , din cartile tale preferate astfel incat tu sa fii cea mai fericita doar purtandu-l.

De obicei, miresele care isi aleg buchetul de nunta din flori de hartie isi doresc altceva. Ele sunt cele care apreciaza cel mai mult frumusetea pe termen lung si vad in el amintirea minunata pe care o vor avea de la nunta lor. Buchetul ramane neschimbat in trecerea timpului si il vei putea arata fiicelor tale.

La nunta, poti asorta buchetul tau cu flori din hartie cu buchetul nasei si cu lumanarile de cununie.

De asemenea, si la nunta de hartie puteti avea tu si nasa, buchete de flori din hartie, simbolice ,dar de efect.

Cat costa si in cat timp se realizeaza?

In atelierul nostru, realizam buchete de flori din hartie atat pentru a fi oferite cadou , cat si pentru mirese, nase si femei ce isi sarbatoresc nunta de hartie. Toate sunt realizate cu pasiune si drag, in functie de personalitatea si preferintele celei doritoare.

De obicei , sunt realizate in aproximativ 3-4 zile, in functie de disponibiltatea atelierului , iar preturile incep de la 69 lei pentru cele cadou si 190 lei pentru cele de mireasa.

Si iata cateva exemple minunate 🙂

buchet mireasa  flori din hartie mint si auriu buchet de mireasa flori din hartie mint buchet mireasa flori hartie mov lila (1) buchet flori hartie mov lila

buchet povesti nemuritoare buchet de flori din povesti cu maci si lalele buchet flori din hartie cadou

buchet flori hartie DSCF4520 cadou buchet note DSCF3926 - Copy

buchet flori muzicale buchet flori muzica

Cu drag,

 

Georgiana