Decoratiuni pentru restaurant la nunta : pom pomi
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Unde poti folosi pom pomi? La restaurant

Poti da viata locurilor fade si lipsite de culoare, acelor restaurante pe care atunci cand mergi sa le vezi trebuie neaparat sa vezi potentialul.Pom pomii sunt o varianta foarte usor  de pus in practica si mai ales ,o varianta foarta colorata. Ii poti avea in orice culoare doresti si poti crea o atmosfera diafana,  demna de povesti  si zane.

Cel mai bine putem demonstra asta vizual 🙂

inspiratie idei decoratiuni restaurant nunta botez sau petrecere fetite decor cu pom pomi si stegulete 733791_540018059403629_1806776299_n idei inspiratie decor decoratiuni nunta pom pomi nunta cort nunta in aer liber in gradina

idei decor restaurant pom pomi colorati idei decoratiuni nunta

 

In concluzie, ii poti folosi pentru a da culoare si viata restaurantului.

Poate ti se va parea ca restaurantul este destul de aglomerat sau cu tavanul prea jos..ei bine.. pentru cele care par aglomerate, incarcate pom pomii in culori nude sau pastelate vor crea o atmosfera de poveste prin aspectul lor diafan.

Pentru cele cu tavanul prea jos, alege un anumit loc, deasuprea ringului de dans sau la intrare ,unde sa agate pom pomii. Poti opta pentru marimi diferite (mari ,medii si mici) ,vei crea un aspect placut de volum.

In poze am observat cat de bine dau impreuna pom pomii si ghirlandele de stegulete…Wonderfull! 🙂

 

 

A scris cu drag,

Georgiana

Sursa foto: Pinterest