Buchet cu flori din ziar
contact@prettydeco.ro ---- 0766 345 893

Buchete din flori de hartie

buchet de mireasa flori hartie

Zilele trecute tocmai ce-am terminat un mic proiect de mare insemnatate pentru mine.

Un buchet de mireasa, unul pentru nasa si buchete  pentru lumanarile de cununie, toate din flori de hartie facute de mine.Am lucrat la ele cu mare drag. E asa un sentiment frumos cand lucrezi pentru mirese, te incarci un pic cu energia zilei, cu emotiile ei.Miresele pun mare pret pe detalii, de fapt pe tot asa ca trebuie sa fie bine.

Legat de buchet…

A fost multa munca. Mai ales la cel al miresei. Am plecat de la ideea de flori din ziar si m-am tot invartit pana a rezultat ceva ce mi-a placut.

Vroiam sa fie un pic delicat ca doar e de mireasa ( asa ca am pus alb), sa nu fie prea dulce ( floricelele maro, frunzulitele arse), sa pastreze tematica de ziar si sa aiba o pata de culoare movulie .

Making off-ul. Paper roses! 🙂

trandafiri din harti

Mai jos, cele cateva poze pe care le-am facut fix inainte sa vina mirii la poarta:

buchet mireasa flori hartie

buchet de mireasa1

Trecand la nasa, a fost mai simplu.  Nasa vroia sa aiba un buchet din floricele din ziar si o pata de culoare rosie sa fie pe undeva.

Asa ca , m-am jucat cu niste floricele din ziar, le-am dat un tach mai aspru asa, le-am imblanzit cu floricele mici ,rosii si cu niste maci foarte draguti.

buchet flori hartie buchet flori hartie2

Au mai fost si lumanarile, dar nu am apucat sa le pozez. Daca primesc poze from the bride, fac un post edit cu ele 🙂

Later edit:

E o adevarata dragoste si placere sa creez buchete de flori din hartie, mai ales buchete de mireasa cu flori din hartie.

A trecut un an de cand scriam mai sus, intre timp lucrurile se infrumuseteaza din ce in ce mai tare, iar miresele sunt tot mai multe si mai incantate.

Nu-mi ramane decat sa le astept cu drag si cu bratele pline de buchete de flori din hartie! 🙂